Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μητροπολίτης Πατρών στο thebest.gr: «Δεν είναι μέλος της αντιαιρετικής επιτροπής ο κ. Ζορμπαλάς – Δεν τον γνωρίζω»

Μητροπολίτης Πατρών στο thebest.gr: «Δεν...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

«Ουδέποτε θα εμποδιστεί οποιοσδήποτε άνθρωπος να εισέλθει στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου»

Δεν είναι μέλος της αντιαιρετικής επιτροπής της Μητρόπολης Πατρών. Είναι πρόσωπο υπαρκτό αλλά δεν τον γνωρίζω ούτε κατ όψη αναφέρει στο thebest.gr o Mητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος για τον Σπύρο Ζορμπαλά ο οποίος υπογράφει κείμενό του ως μέλος της αντιαιρετικής επιτροπής. Με αυτό το κείμενο καλούσε πιστούς σε συγκέντρωση έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα την Πέμπτη 14  Νοεμβρίου για ειρηνική όπως αναφέρει διαμαρτυρία  για την επίσκεψη Ουκρανών στον ναό. Στο κείμενό του εκφράζει τη διαφωνία  του για την αναγνώριση της εκκλησίας της Ουκρανίας από την Εκκλησία της Ελλάδας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης δηλώνει στο thebest.gr πως δεν τον γνωρίζει και ουδέποτε τον διόρισε μέλος της αντιαιρετικής επιτροπής της Μητρόπολης Πατρών και πως δεν προσεκάλεσε ποτέ Ουκρανούς για να  λειτουργήσουν στον Άγιο Ανδρέα, όπως διερωτάται ο κ. Ζορμπαλάς.

Και προσθέτει «Ουδέποτε θα εμποδιστεί οποιοσδήποτε άνθρωπος να εισέλθει στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου . Ούτε μπορούμε να ζητάμε διαπιστευτήρια στους ανθρώπους που εισέρχονται. Αυτό είναι αντίθετο και με την ορθόδοξη πίστη μας και με την Πατραϊκή ευγένεια και ευλάβεια».

Διαμαρτυρία έξω από τον Άγιο Ανδρέα κατά πιστών της Εκκλησίας της Ουκρανίας

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις