Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Βασίλης Κικίλιας μειώνει σε μόλις 50.000 ευρώ το ποσό για το παλαιό νοσοκομείο του Αγρινίου

Ο Βασίλης Κικίλιας μειώνει σε μόλις 50.0...

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένος μιλά για απαράδεκτη ενέργεια

Ο Γιώργος Βαρεμένος, Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ και Τομεάρχης Υποδομών-Μεταφορών, σε ανακοίνωση του κάνει λόγο για απαράδεκτη ενέργεια του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια για το Παλαιό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Πιο συγκεκριμένα κι όπως αναφέρει ο κ. Βαρεμένος, «διαβάζουμε στη Διαύγεια και αδυνατούμε να το πιστέψουμε, ότι ο Υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας μειώνει το ποσό για την αναμόρφωση των κτιρίων του Παλαιού Νοσοκομείου Αγρινίου από 1.000.000 ευρώ σε 50.000 ευρώ!!

Πέραν της γαλαντομίας του κ. Κικίλια να αφήσει τις 50.000 ευρώ, το ερώτημα είναι πόθεν αντλεί το σθένος ο Υπουργός, ο οποίος ως αντιπολιτευόμενος στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, έχει περάσει από το Αγρίνιο και γνωρίζει τη σημασία του έργου της αναμόρφωσης του κτιρίου του Παλαιού Νοσοκομείου, όχι μόνο για την πόλη αλλά και για την περιοχή, να προβαίνει σε παρόμοια ενέργεια;

Ας ασχοληθεί ο κ. Κικίλιας με ζητήματα.. μεγάλης σημασίας όπως οι σόμπες των καταστημάτων για τους καπνίζοντες και να αφήσει τα χρήματα που προορίζονται για τον σημαντικό σκοπό της αναμόρφωσης του Παλαιού Νοσοκομείου Αγρινίου.

Οι φορείς και κυρίως ο λαός της Αιτωλοακαρνανίας, οφείλουν να αναγκάσουν τον Υπουργό να το εμπεδώσει για τα καλά».  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις