Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι λέει ο πατέρας του Μεσολογγίτη ναυτικού που πιάστηκε όμηρος πειρατών στο Τόγκο

Τι λέει ο πατέρας του Μεσολογγίτη ναυτικ...

Ήταν μέλος του πληρώματος του πλοίου που δέχθηκε επίθεση τη Δευτέρα

Πειρατές επιτέθηκαν σε ελληνικό τάνκερ ανοιχτά των ακτών του Τόγκο και πήραν ομήρους τέσσερα μέλη του πληρώματος, όπως ανέφερε το Ναυτικό της χώρας της δυτικής Αφρικής.

«Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, περίπου στις 03:00, το τάνκερ «Elka Aristotle» δέχτηκε επίθεση περίπου 18 χιλιόμετρα από το λιμάνι Λόμε από ενόπλους», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που μετέδωσε το Reuters.

Από τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του τάνκερ που απήχθησαν, δύο είναι από τις Φιλιππίνες, ένας είναι Έλληνας ο οποίος κατάγεται από το Μεσολόγγι και ένας Γεωργιανός, σύμφωνα με ανακοίνωση του ναυτικού. Μέλος της ασφάλειας του πλοίου πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε κατά την επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς του 20χρονου Ελληνα  μένουν στην Αιτωλοακαρνανία ενώ ο ίδιος, εδώ και κάποιο καιρό διαμένει στη Θεσσαλονίκη με τα αδέλφια του.

Ο πατέρας του Έλληνα ναυτικού, ο οποίος έχει απαχθεί από τους δράστες, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», μεταξύ άλλων, διερωτήθηκε πώς γίνεται να εισέβαλαν οι πειρατές και να άρπαξαν τον γιο του, ενώ στο πλοίο υπήρχαν φύλακες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις