Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στήριξη Ιάσονα Φωτήλα στην παράταξη Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών

Στήριξη Ιάσονα Φωτήλα στην παράταξη Δημο...

Επικεφαλής της ο Γιώργος Στασινός

Στη δήλωση στήριξης του Γ. Στασινού ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Ιάσονας Φωτήλας αναφέρει: "Στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας οι μηχανικοί πρέπει να επιβραβεύσουν την παράταξη Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ). Γιατί υπηρέτησε πιστά τα μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου θέτοντας στην κορυφή της ατζέντας των μηχανικών το ασφαλιστικό του κλάδου.

Γιατί συνεργάστηκε δημιουργικά με την πολιτεία ώστε να γίνουν πράξη μεταρρυθμίσεις και νέα ηλεκτρονικά εργαλεία, όπως ο Ενιαίος Ψηφιακός Χάρτης, το Εθνικό Μητρώο Υποδομών και η ρύθμιση για τα αυθαίρετα μέσω της Ταυτότητας Κτιρίου, που  εξυπηρετούν τους πολίτες, και μπορούν να αποφέρουν στη χώρα νέες επενδύσεις και δουλειές για όλους.

Γιατί το ΤΕΕ συνέβαλε στην παροχή υπηρεσιών στα μέλη του μηχανικούς αλλά και στην κοινωνία. Έχει δεν την ευτυχή συγκυρία να συνεργάζεται τους τελευταίους μήνες με μία κυβέρνηση που πραγματικά επιδιώκει την ανάπτυξη προς όφελος όλων των Ελλήνων.

Είμαι αισιόδοξος ότι οι μηχανικοί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου θα επιβεβαιώσουν αυτή τη θετική πορεία. Εύχομαι καλή επιτυχία στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο αλλά και στο κεντρικό με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Στασινό".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις