Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το φυσικό μεταλλικό «Κρίνος» βραβεύεται με 2 χρυσά αστέρια ποιότητας

Το φυσικό μεταλλικό «Κρίνος» βραβεύεται ...

Δήλωση της Εταιρίας

Η εταιρεία  «KΡΙΝΟΣ» - Ι.Κ. Αναστασόπουλος & Υιός Α.Ε είχε την τιμή και την υπερηφάνεια να λάβει τα αποτελέσματα για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΚΡΙΝΟΣ» που υπέβαλλε για αξιολόγηση στην επιτροπή του παγκόσμια καταξιωμένου Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης (iTQi) στις Βρυξέλλες.

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης International Taste Institute (iTQi), είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην αξιολόγηση και πιστοποίηση καταναλωτικών τροφίμων & και ποτών από επαγγελματίες. Τα προϊόντα δοκιμάζονται από μια μεγάλη ομάδα επαγγελματιών ειδικών της γεύσης, μέλη των πιο αναγνωρισμένων ενώσεων Σεφ & Σομελιέ.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής περιλαμβάνουν πολλούς Επικεφαλής Σομελιέ & Σεφ από εστιατόρια με αστέρια Michelin, όπως το El Boulli (Ισπανία), το Ledoyen (Παρίσι), το Le Ritz (Παρίσι), το Le Jules Vernes (Παρίσι), τους Καλύτερους Σεφ ή Σομελιέ από 20 ευρωπαϊκές χώρες, όπως Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ουγγαρία.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΚΡΙΝΟΣ» έλαβε το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2 Χρυσών Αστεριών. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΚΡΙΝΟΣ» έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και είναι κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε Νάτριo. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΚΡΙΝΟΣ» είναι η καλύτερη συντρόφια ενυδάτωσης για όλες τις ώρες της ημέρας με σύγχρονο, εργονομικό σχεδιασμό στο μπουκάλι του και με το χαρακτηριστικό φούξια καπάκι του.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΚΡΙΙΝΟΣ» που εμφιαλώνεται σε πλήρως ασφαλές περιβάλλον πιστοποιημένο με ISO EN22000 και το πρώτο δαχτυλικό αποτύπωμα πάνω στο μπουκάλι είναι του καταναλωτή που θα το ανοίξει.

Η εταιρεία «ΚΡΙΝΟΣ» - Ι.Κ. Αναστασοπουλος & Υιος Α.Ε παραμένει σταθερή στο όραμα του ιδρυτή της από το 1943, «ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ, Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά