Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χειρόγραφη διαθήκη της Νανάς Καραγιάννη κληροδοτεί χιλιάδες ευρώ και σπίτια σε άγνωστο κληρονόμο

Χειρόγραφη διαθήκη της Νανάς Καραγιάννη ...

Η δημοσιογράφος πριν το θάνατό της φαινόταν οτι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα

Πληροφορίες για την άγνωστη διαθήκη της δημοσιογράφου Νανάς Καραγιάννη, που έφυγε μετά από πολύχρονη μάχη με τη νευρική ανορεξία, τον Ιούνιο του 2017 φερνει στη δημοσιότητα το Tlife. Σύμφωνα με αυτές, υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός με χιλιάδες ευρώ, και δυο σπίτια που η Νανά Καραγιάννη έχει κληροδοτήσει με τη διαθήκη της σε άγνωστο μέχρι στιγμής πρόσωπο.

Το γεγονός προκαλεί μεγάλη εντύπωση καθώς, όπως είχε γίνει γνωστό από το στενό φιλικό της περιβάλλον, τα τελευταία χρόνια η Νανά Καραγιάννη αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Μάλιστα, επισκεπτόταν το σπίτι του ηθοποιού σχεδόν καθημερινά, όπου έπαιρνε φαγητό, το οποίο μοίραζε και σε άλλους ανθρώπους που είχαν ανάγκη.

Η διαθήκη της Νανάς είναι σύμφωνα με πληροφορίες χειρόγραφη. Όταν η Νανά έφυγε, ο κληρονόμος με έκπληξη δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από συμβολαιογράφο και ενημερώθηκε για το περιεχόμενο της. Έμεινε άναυδος όταν η τράπεζα μετά από μήνες τον ενημέρωσε για το χρηματικό ποσό που είχε κληρονομήσει! Όπως όλοι μας, έτσι κι εκείνος, γνώριζε τα προβλήματα, που αντιμετώπιζε η δημοσιογράφος τα τελευταία χρόνια, καθώς τη στήριζε στις δυσκολίες της. Έχει ήδη,σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του TLIFE, γίνει αποδοχή της κληρονομιάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight