Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θλίψη για το χαμό της Κατερίνας Έλληνα: "Κοσμούσε την παιδιατρική κοινότητα της Πάτρας"

Θλίψη για το χαμό της Κατερίνας Έλληνα: ...

Ανακοίνωση για το θάνατο της εξέδωσαν οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες Παιδίατροι Πάτρας & ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης

Σε ανακοίνωση τους με αφορμή το θάνατο της Κατερίνας Έλληνα, οι Ελεύθεροι επαγγελματίες Παιδίατροι Πάτρας εκφράζουν τη βαθειά τους οδύνη για την απώλεια της παιδιάτρου Κατερίνας Έλληνα ύστερα από μακρόχρονη και πολυεπίπεδη μάχη με τη νόσο της.

Όπως συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση, «η Κατερίνα κοσμούσε την παιδιατρική κοινότητα της πόλης της Πάτρας, με τη διακριτική της παρουσία, με την άριστη επιστημονική της κατάρτιση, το υψηλό αίσθημα ευθύνης για τους μικρούς της ασθενείς, τη συναδελφικότητα της και την ηπίων τόνων συμπεριφορά της.

Είμαστε συντετριμμένοι για την πρόωρη απώλεια της και θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στα παιδιά της και στους οικείους της. Αντί στεφάνου αποφασίστηκε να καταθέσουμε ως Ελεύθεροι Επαγγελματίες παιδίατροι ένα ποσό στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών πασχόντων από νεοπλασματική νόσο “Η Φλόγα”. Καλό Ταξίδι και καλή ανάπαυση Κατερίνα».    

*Στο μεταξύ και ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει με ανακοίνωση του, τη θλίψη του για τον πρόωρο θάνατο της παιδιάτρου Κατερίνας Έλληνα και συλλυπείται από καρδιάς την οικογένειά της και τους οικείους της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις