Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Θανάσης Ευθυμιάδης: Όταν έκανε πρεμιέρα το «Ντόλτσε Βίτα», χώρισα

Θανάσης Ευθυμιάδης: Όταν έκανε πρεμιέρα ...

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός στη Ναταλία Γερμανού

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Όπως αποκάλυψε η ξαφνική φήμη που ήρθε με το «Ντόλτσε Βίτα» δεν τον έκανε να «καβαλήσει» το καλάμι διότι όπως αποκάλυψε στην πρεμιέρα της σειράς εκείνος χώριζε από μία πολύ σημαντική του σχέση και έτσι είχε να διαχειριστεί τη στενοχώρια του.

«Με τη "Ντόλτσε Βίτα" ήμουν τυχερός - άτυχος. Την ημέρα που είχε πρεμιέρα η σειρά, εγώ χώρισα με μια σημαντική σχέση που είχα, οπότε ενώ έβγαινα έξω και ήταν ασύλληπτο όλο αυτό, στην προσωπική μου ζωή εγώ ήμουν δυο μέτρα κάτω από τη γη. Δεν με άφησε όλο αυτό να πάρουν τα μυαλά μου αέρα. Δεν είχα καταλάβει τι είχε γίνει γιατί στην προσωπική μου ζωή ήμουν χάλια» αποκάλυψε και πρόσθεσε πως όλο αυτό λειτούργησε σαν ένα μεγάλο μάθημα για εκείνον, ότι δεν μπορεί να σου δοθεί κάτι χωρίς ένα αντίτιμο.

«Έβγαινα έξω και γινόταν κάτι το ασύλληπτο, στην προσωπική μου ζωή δήλωνα δυο μέτρα κάτω από τη γη, οπότε δε με άφησε αυτό να πάρουν τα μυαλά μου αέρα. Ήταν το πρώτο μεγάλο μάθημα της ζωής μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου δοθεί κάτι χωρίς ένα αντίτιμο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά του και όπως είπε «είχα προσευχηθεί γι΄αυτό το δώρο, να έχω κορίτσια. Ήθελα να δω αυτό το θαύμα που λέγεται γυναίκα πώς ξεκινάει και πώς δημιουργείται», δήλωσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight