Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Απέραντη θλίψη στην κηδεία της σχεδιάστριας μόδας Σοφίας Κοκοσαλάκη - ΦΩΤΟ

Απέραντη θλίψη στην κηδεία της σχεδιάστρ...

Η κηδεία της έγινε την Πέμπτη 24/10/2019 το μεσημέρι στο ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Πολιτεία στην Κηφισιά

Σε κλίμα θλίψης και οδύνης τελέστηκε την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι η κηδεία της σχεδιάστριας μόδας Σοφίας Κοκοσαλάκη στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Πολιτεία της Κηφισιάς. Πολύς κόσμος έσπευσε να αποχαιρετίσει την επιφανή και ταλαντούχα σχεδιάστρια η οποία έσβησε στις 14 Οκτωβρίου 2019 στα 47 της μόλις χρόνια έπειτα από δίμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Ο θάνατος της Σοφίας Κοκοσαλάκη βύθισε στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους, τους συνεργάτες της αλλά και τον κόσμο της μόδας.

Από νωρίς στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας έφθαναν στεφάνια, ανάμεσα στα οποία ξεχώρισαν αυτό του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του, Μαρέβας Μητσοτάκη καθώς και της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη.

Η Σοφία Κοκοσαλάκη ήταν σχεδιάστρια ρούχων υψηλής ραπτικής που ζούσε και εργαζόταν μόνιμα στο Λονδίνο. Είχε γεννηθεί στην Αθήνα το 1972 και είχε σπουδάσει φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2002 έλαβε το βραβείο του περιοδικού ELLE, και την ίδια χρονιά της ανατέθηκε ο σχεδιασμός των κοστουμιών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Το 2004 κέρδισε το βραβείο New Generation Designer.

Ανάμεσα στις επώνυμες που έχει ντύσει η Σοφία Κοκοσαλάκη συγκαταλέγονται οι: Gwyneth Paltrow, Kate Hudson, Cristina Ricci, Tilda Swinton, Jennifer Connelly, Julie Christie, Helen Mirren, Keira Knightley, Lou Doillon, Rinko Kikuchi, Diane Kruger and η Anne Hathaway.

Να προσθέσουμε πως η εκλιπούσα αγαπούσε πολύ τη μόδα και το ρούχο και είχε παρουσιάσει την πρώτη της συλλογή για άντρες και γυναίκες το 1999, πριν από 20 χρόνια.

Οι φωτ. είναι από EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight