Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κλεμμένο ασθενοφόρο έπεσε πάνω σε οικογένεια στο Όσλο - ΒΙΝΤΕΟ

Κλεμμένο ασθενοφόρο έπεσε πάνω σε οικογέ...

Τραυματίστηκαν δύο μωρά

Ένας ένοπλος έκλεψε ασθενοφόρο σήμερα στο Όσλο και, καθώς απομακρυνόταν με το όχημα έπεσε πάνω σε μια οικογένεια και τραυμάτισε πέντε ανθρώπους, οι δύο από τους οποίους είναι μωρά, γνωστοποίησαν στο Ρόιτερ η νορβηγική αστυνομία και νοσοκομειακοί αξιωματούχοι.

Ο άνδρας τέθηκε υπό κράτηση αφού αστυνομικοί πυροβόλησαν εναντίον του οχήματος, ανέφερε η αστυνομία, η οποία προσέθεσε πως ο ύποπτος δεν έχει τραυματισθεί σοβαρά. Η έρευνα βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες που να δείχνουν ότι το περιστατικό συνδέεται με την τρομοκρατία, ανέφερε η αστυνομία.

«Δύο μωρά τραυματίσθηκαν αφού το κλεμμένο ασθενοφόρο έπεσε πάνω σε μια οικογένεια. Είναι δίδυμα ηλικίας επτά μηνών και περιθάλπονται», δήλωσε στο Ρόιτερ εκπρόσωπος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Όσλο, ο Άντερς Μπάγερ.

Τα τραύματά τους ωστόσο είναι ελαφρά, δήλωσε αργότερα η αστυνομία.

Το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NRK έδειξε εικόνες ενός ασθενοφόρου να κινείται στη συνοικία Τόρσοβ του Όσλο ενώ ακούγονται πυροβολισμοί.

Ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου είπε πως το πλήρωμα του ασθενοφόρου ανταποκρινόταν σε ένα περιστατικό ρουτίνας όταν το όχημα εκλάπη.

«Είχαν κληθεί για ένα συνηθισμένο τροχαίο ατύχημα όταν συνάντησαν τον ένοπλο», είπε ο Μπάγερ και προσέθεσε πως το νοσοκομείο εντόπισε γρήγορα το ασθενοφόρο χάρη στο ενσωματωμένο GPS.

«Μερικά λεπτά αργότερα ένα από τα άλλα ασθενοφόρα μας κατάφερε να σταματήσει το κλεμμένο όχημα πέφτοντας πάνω του. Η αστυνομία έφθασε μετά τη σύγκρουση και τον συνέλαβε», είπε.

Το ασθενοφόρο σταμάτησε μόλις 1,5 χιλιόμετρο από το σημείο όπου είχε κλαπεί.

«Ένας ένοπλος έκλεψε ένα ασθενοφόρο, απομακρύνθηκε μ' αυτό και χτύπησε μερικούς ανθρώπους. Τώρα τον έχουμε πιάσει», είπε στο Ρόιτερ ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Δεν υπάρχει κάτι που να υποδεικνύει ότι το περιστατικό αυτό σχετίζεται με την τρομοκρατία», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής επιχειρήσεων της αστυνομίας του Όσλο Έρικ Χέστβικ.

«Η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο... Διενεργούμε ευρεία, εντατική έρευνα», προσέθεσε σε μια ανακοίνωση η αστυνομία.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις