Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Έρχονται στα Σελιανίτικα 25 σπουδαστές Γερμανικού πανεπιστημίου για συναυλίες

Έρχονται στα Σελιανίτικα 25 σπουδαστές Γ...

Τις διοργανώνει με ελεύθερη είσοδο για το κοινό το "Ελληνικόν Ειδύλλιον" - Οι νεαροί μουσικοί θα έχουν και 2 μεγάλες άρπες

Δύο μεγάλες συναυλίες, θα πραγματοποιηθούν, με τη συμμετοχή 25 σπουδαστών του DJI  Μουσικού  Πανεπιστημίου  Detmold  της Γερμανίας, με μουσικά σύνολα  από  πνευστά, έγχορδα, άρπες και έντεχνο  τραγούδι, σε συνθέσεις μεγάλων Δημιουργών, στις 20 και 21 Οκτωβρίου 2019 στο Ελληνικόν Ειδύλλιον στα Σελιανίτικα και στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλέκος Μέγαρης στο Αίγιο. Οι συναυλίες διοργανώνονται από το «Ελληνικόν Ειδύλλιον» και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας.

Οι νέοι μουσικοί συνοδεία των καθηγητών τους, υπό την διεύθυνση του Καθηγητή - Prof. Piotr Oczkowski, θα έχουν στην κατοχή τους και δύο μεγάλες άρπες  από τη Γερμανία, οι ήχοι των οποίων αναμένεται να γοητεύσουν, κάτι που δεν έχει επαναληφθεί στην περιοχή.  Λόγω του μεγάλου ρεπερτορίου  θα πραγματοποιηθούν δύο  (2) συναυλίες, η πρώτη  στον Κήπο των Μουσών  στο Ελληνικόν Ειδύλλιον στα Σελιανίτικα (100 μέτρα δυτικά του ξενοδοχείου Kανελλή) την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 17.00 το απόγευμα και η δεύτερη την Δευτέρα  21 Οκτωβρίου στις 20.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέκος Μέγαρης», στο παλαιό Νοσοκομείο στο Αίγιο.

*Οι συναυλίες όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, είναι μια ευγενής προφορά με στόχο να  γνωρίσουν οι Αιγιαλείς κάτι που θα τους ενθουσιάσει και θα παροτρύνει στην  εκλογή μιας δικής τους μουσικής παιδείας.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture