Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγικό τέλος για 90χρονο στα Χανιά - Εντοπίστηκε αναίσθητος στο νεκροταφείο

Τραγικό τέλος για 90χρονο στα Χανιά - Εν...

Η οικογένεια του είχε χάσει τα ίχνη του από την Τρίτη 15/10/2019

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης ενός 90χρονου άνδρα ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης 15/10/2019 έφυγε από το σπίτι του στα Χανιά κι από τότε κανείς δεν είχε νέα του.

Οι συγγενείς του τον εντόπισαν νεκρό το απόγευμα της Τετάρτης στο χωριό καταγωγής του, τα Περιβόλια Κισσάμου Χανίων. Μάλιστα ο άτυχος 90χρονος εντοπίστηκε, αναίσθητος στο νεκροταφείο του χωριού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γιος του μετά και τις άκαρπες προσπάθειες να εντοπιστεί ο 90χρονος πατέρας του, Μανώλης Καρτσωνάκης, ενημέρωσε το πρωί της Τετάρτης τις αρχές.

Αμέσως όπως αναφέρει το cretapost.gr, στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή αστυνομίας, πυροσβεστικής αλλά και εθελοντών οι οποίοι άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή των Χανίων.

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, η εξαφάνιση εξελίχθηκε με τραγικό τρόπο και κατάληξη.  Τέλος να τονιστεί ότι για την απουσία του 90χρονου, οι οικείοι του, είχαν ενημερωθεί νωρίτερα από ένα σημείωμα που είχε αφήσει πίσω του. Όπως αναφέρει το cretapost.gr, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ανάμεσα στα οποία, κι εκείνο της πιθανής αυτοχειρίας.

Ρεπορτάζ για το θέμα είχε και το neakriti.gr το οποίο και αναφέρει πως ο 90χρονος άνδρας ζούσε μόνος του στο κέντρο των Χανίων, καθότι, είχε «χάσει» πρόσφατα τη σύζυγό του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις