Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ελαιόλαδο "Λαλούσης": Όταν η δική σου παραγωγή, γίνεται επιλογή για κάθε νοικοκυριό

Ελαιόλαδο "Λαλούσης": Όταν η δ...

Ένα εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο από την Κορινθία

H εταιρεία ΛΑΛΟΥΣΗΣ Ι. Μ.Ε.Π.Ε  ιδρύθηκε το 2013 στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Η επιχείρηση, βασιζόμενη αρχικά στους ιδιωτικούς της ελαιώνες ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο χώρο της παραγωγής, της τυποποίησης και της εμπορίας εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου. Η γνώση για τα προϊόντα θέτει υψηλούς στόχους και επιδιώξεις με γνώμονα την ποιότητα και τη διαφορετικότητα.                                                                                                                          

H εταιρεία ΛΑΛΟΥΣΗΣ Ι. Μ.Ε.Π.Ε σήμερα:

• Αποτελεί πλέον μια καθετοποιημένη επιχείρηση

• Επενδύει αδιάκοπα στην ανάπτυξη της ελαιοπαραγωγικής και τυποποιητικής διαδικασίας, ελαχιστοποιώντας το ρίσκο της επίδρασής της στο περιβάλλον.

• Στηρίζει την σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τον ‘Έλληνα παραγωγό για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των Ελληνικών προϊόντων στην εγχώρια, και όχι μόνον, αγορά.

• Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, τον σεβασμό στον άνθρωπο και την αδιάκοπη επιθυμία για δημιουργία, ενισχύει συνεχώς το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων  της με ανωτέρας ποιότητας προϊόντα εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου,  τα όποια εμπνέουν τους ανθρώπους της και τους κάνουν υπερήφανους στις αγορές!

Όραμα της εταιρείας, η αδιάκοπη επιμονή για την ανάπτυξη νέων τρόπων προσέγγισης της επιχειρηματικής δραστηριότητας.  Μέσα από το όραμά της αντικατοπτρίζεται η φιλοδοξία των ανθρώπων της για μακροπρόθεσμη πορεία η οποία διέπεται από διαχρονικές αξίες.         

Στόχος, η διάθεση υψηλής ποιότητας προϊόντα εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου στους ανθρώπους που την εμπιστεύονται, προϊόντα τα οποία τους κάνουν να αισθάνονται ασφαλείς και τα απολαμβάνουν με χαμόγελο!
Η δημιουργία μακροχρόνιων και ισχυρών σχέσεων εμπιστοσύνης, ακεραιότητας και σεβασμού με τους πελάτες της!

Info:

Instagram: lalousisoliveoil

E-mail: [email protected]

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά