Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συρία: Σπαρακτικές εικόνες -Μικρά παιδιά ανάμεσα στους νεκρούς

Συρία: Σπαρακτικές εικόνες -Μικρά παιδιά...

Από τις τουρκικές επιθέσεις

Την ώρα που ο Ερντογάν συνεχίζει το σφυροκόπημα στη Βορειοανατολική Συρία, τα μικρά παιδιά είναι τα θύματα αυτού του ανελέητου πολέμου που φουντώνει τις τελευταίες ώρες.

Σπαρακτικές είναι οι εικόνες από το νοσοκομείο στην Συρία με τους συγγενείς να καταρρέουν αντικρίζοντας τα παιδιά τους νεκρά ή ακρωτηριασμένα.

Από την άλλη πλευρά τουλάχιστον 10 άμαχοι έχασαν τη ζωή τους σήμερα από οβίδες που ερρίφθησαν από τη Συρία, από τους Κούρδους πολιτοφύλακες, εναντίον παραμεθόριων πόλεων της Τουρκίας.

Οκτώ άμαχοι σκοτώθηκαν και 35 τραυματίστηκαν σε μια επίθεση, που έπληξε την πόλη Νουσαϊμπίν, στην επαρχία Μαρντίν, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά πρακτορεία ειδήσεων Anadolu και DHA.

Νωρίτερα σήμερα, άλλοι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν, όταν οβίδες έπληξαν ένα σπίτι στην περιοχή Σουρούτς.

Σε μια εξέλιξη της τελευταίες στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως αμερικανικές ειδικές δυνάμεις δέχτηκαν πλήγμα από την Τουρκία "κατά λάθος".

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το CNN, τα πυρά «έπεσαν» σε απόσταση μόλις κάποιων εκατοντάδων μέτρων από την αμερικανική βάση και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τυχόν απώλειες αμερικανών στρατιωτών, ούτε για τυχόν τραυματισμούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις