Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα γίνει τηλεοπτική σειρά!

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα γίνει τηλεοπτική σειρά!

Εμπνευσμένη από το βιβλίο του πρώην διευθυντή του FBI

Το CBS θα αναλάβει την παραγωγή μιας μίνι σειράς, το σενάριο της οποίας θα είναι εμπνευσμένο από το βιβλίο του πρώην διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ, ενός σφοδρού επικριτή του Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο απέπεμψε ο Αμερικανός πρόεδρος το 2017.

Ο Ιρλανδός ηθοποιός Μπρένταν Γκλίσον θα ενσαρκώσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, όπως αποκάλυψε σήμερα το στούντιο παραγωγής στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο 64χρονος ηθοποιός, με πολλές υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες, είναι κυρίως γνωστός για τον ρόλο του Ουίνστον Τσόρτσιλ στην ταινία «Ο πατέρας της νίκης» (2009).

Ο όμιλος CBS δεν έχει προς το παρόν ανακοινώσει την ημερομηνία προβολής ούτε το δίκτυο που θα επιλέξει για την προβολή του. Η σειρά θα προβληθεί είτε στην πλατφόρμα CBS All Access είτε στο τηλεοπτικό δίκτυο Showtime είτε και στα δύο, ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια πηγή από την εταιρεία παραγωγής.

Τον Τζέιμς Κόμεϊ θα ενσαρκώσει ο Αμερικανός ηθοποιός Τζεφ Ντάνιελς, που επίσης μετρά πολλές υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες.

Το βιβλίο «A Higher Loyalty: Truth, Lies and Leadership», που δημοσιεύτηκε στις 17 Απριλίου του 2018, είναι ένα από τα πρώτα βιβλία που παρουσιάζουν εκ των έσω τη λειτουργία της διοίκησης Τραμπ.

Ο πρώην διευθυντής του FBI περιγράφει τον μεγιστάνα ως μια ανήθικη και εγωκεντρική προσωπικότητα, συγκρίνοντας τις μεθόδους του με εκείνες ενός μαφιόζου. Το βιβλίο πούλησε περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα στις ΗΠΑ.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις