Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Στην Πάτρα την Τετάρτη 9/10 ο Γερμανός συγγραφέας Γίργκεν Μπανσέρους

Στην Πάτρα την Τετάρτη 9/10 ο Γερμανός σ...

Είναι ο δημιουργός του αγαπημένου παιδικού ήρωα, του ντετέκτιβ Κλουζ - Έρχεται καλεσμένος της "Γωνιάς του Βιβλίου"

Όπως έχουμε ξαναγράψει, σε Πάτρα και Αγρίνιο θα βρεθεί ο Γίργκεν Μπανσέρους, ο συγγραφέας και εμπνευστής του δημοφιλούς ντετέκτιβ Κλουζ.

Ο ντετέκτιβ Κλουζ δεν χρειάζεται συστάσεις, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου των εκδόσεων Μεταίχμιο, είναι ο πιο διάσημος μικρός ντετέκτιβ του κόσμου και εδώ και χρόνια ο αγαπημένος ήρωας εκατομμυρίων παιδιών που μαζί του λύνουν συναρπαστικά αστυνομικά μυστήρια.

Αλήθεια εσείς διαβάσατε την τελευταία περιπέτεια του δαιμόνιου & ακαταμάχητου ντετέκτιβ Κλουζ;

Ο συγγραφέας Γίργκεν Μπανσέρους σας περιμένει να σας αποκαλύψει τα μυστικά του και να εξιχνιάσετε μαζί ένα «αστυνομικό μυστήριο».

Φέρτε μαζί σας: αυξημένη παρατηρητικότητα, ορθή αντίληψη, καλή μνήμη, ένστικτο, φαντασία, μα πάνω απ’ όλα διάθεση για παιχνίδι κι ελάτε να βοηθήσουμε τον Κλουζ να λύσει και αυτή την υπόθεση.

 Στο τέλος κάθε εκδήλωσης ο συγγραφέας θα υπογράψει βιβλία στους μικρούς αναγνώστες και επίδοξους ντετέκτιβ.

Ο Γίργκεν Μπανσέρους θα βρίσκεται στο Αγρίνιο, την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019, στις 7 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΤΡΟΠΙΟ (στην οδό Καζαντζή 25).

Την εκδήλωση εμψυχώνει η παιδαγωγός Ειρήνη Χαντζή.

Με τη συνεργασία του Κέντρου Αγγλικής Γλώσσας First Choice.

Τη διερμηνεία από τα γερμανικά θα κάνει η καθηγήτρια γερμανικής γλώσσας, φιλολογίας και μεταφράστρια Έλενα Κολοβού.

Στην Πάτρα, ο Γερμανός συγγραφέας Γίργκεν Μπανσέρους θα έρθει την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019, στις 18.30 το απόγευμα, στον χώρο καλλιτεχνικών αναρριχήσεων ΟροΠαίδιο (Κανακάρη 101Β), σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «Γωνιά του Βιβλίου» της οικογένειας Παπαχρίστου.

Την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με διερμηνεία στα ελληνικά, συντονίζει η ομάδα εμψυχωτών από το ΟροΠαίδιο.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εξιχνιάσουν μαζί με τον συγγραφέα & τους εμψυχωτές από το «ΟροΠαίδιο» ένα αστυνομικό μυστήριο.

Ο συγγραφέας Γίργκεν Μπανσέρους θα πάει και στην Καλαμάτα στις 10 Οκτωβρίου 2019, στην Κηφισιά την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019, ενώ το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019, θα βρίσκεται στις 12 το μεσημέρι, στο café του βιβλιοπωλείου IANOS (Σταδίου 24, στο κέντρο της Αθήνας).

Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορούν μέχρι στιγμής 27 περιπέτειες του ντετέκτιβ Κλουζ.

*Ο Jurgen Banscherus (Γίργκεν Μπανσέρους) έχει γεννηθεί το 1949 στο Ρέμσαϊντ και ήθελε να γίνει πιανίστας. Στο μεταξύ όμως άρχισε να γράφει πολύ επιτυχημένα παιδικά κι εφηβικά βιβλία. Δε στενοχωριέται λοιπόν καθόλου που δεν τα κατάφερε να γίνει πιανίστας. Ζει με τη γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά στην περιοχή της Ρουρ. Η σειρά του Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ έχει μεταφρασθεί σε 21 γλώσσες και έχει πουλήσει πάνω από 1.500.000 αντίτυπα. Το 2010 τιμήθηκε για το έργο του με το βραβείο Annette-von-Droste-Hulshoff.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture