Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 14 Οκτωβρίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 14 Οκτωβρίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Η έλλειψη συναισθηματικής ισορροπίας σας δημιουργεί τάση για απομόνωση. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί δεν θα μπορέσετε να λύσετε με αυτό τον τρόπο κανένα από τα προβλήματα που σας απασχολεί. Μια ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε αυτή τη στιγμή. Οι αδέσμευτοι, μια νέα γνωριμία σας ενθουσιάζει, αλλά είναι θνησιγενής…

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να βάλετε τα πράγματα επί τάπητος και να βρείτε ένα τρόπο επίλυση των εκκρεμών υποθέσεων σας, αλλά και των διαφορών σας με τους γύρω. Έχετε πάρα πολλά ανοιχτά μέτωπα. Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Μην κάνετε παρανοήσεις και εκφράσετε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιο μέλος της οικογένειας σας ίσως να αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα υγείας, ενδεχομένως κάποιο παιδί σας, εάν έχετε απογόνους. Φροντίστε όμως και τον εαυτό σας για να μην πέσετε και σεις. Φροντίστε σήμερα τον εαυτό σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γιατί οι σωματικές σας αντοχές εξαντλούνται, χωρίς να το καταλαβαίνετε, και σας περιμένει αρκετή δουλειά μπροστά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η χιουμοριστική σας διάθεση μπορεί να παρεξηγηθεί σήμερα και από το πουθενά να ανάψει ένας σπινθήρας που θα καταστρέψει μια σχέση. Να είστε προσεκτικοί. Αυτοκυριαρχία απαιτείται στις κινήσεις σας! Δεν θα ωφελούσε κανέναν, εάν ξεσπαθώνατε κατά τον προσφιλή σας τρόπο. Αποφύγετε να εκφράσετε την άποψη σας με έμφαση ή να ενεργήσετε βιαστικά!

ΛΕΩΝ

Η οξύθυμη διάθεση, το άγχος και η καταπίεση, μπορούν ν αποτραπούν, αν ασχοληθείτε με μια άλλη δουλειά, κυρίως χωρίς την παρέμβαση τρίτων.

Ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν για να βρείτε τις ισορροπίες σας. Ο σύντροφος της ζωής σας θα σας χαρίσει το βραδάκι ρομαντικές στιγμές, αρκεί να μην τον απογοητεύσετε με τη συμπεριφορά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα δείχνετε ανεκτικότητα στους γύρω σας και επιζητάτε την ηρεμία! Παρά την προσπάθεια σας να γεφυρώσετε το χάσμα με τον σύντροφό σας, οι προσπάθειες σας φαίνεται να μην έπιασαν τόπο. Μην απογοητεύεστε, γιατί δεν έχουν χαθεί τα πάντα. Μια αιφνίδια οικονομική ένεση θα σας χαροποιήσει και θα δώσει μια βαθιά ανάσα στον οικονομικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Ευνοούνται  αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας. Τα άστρα είναι πολύ θετικά σήμερα απέναντι σας. Τρεχάματα για κοινωνικά θέματα ή υποχρεώσεις σας δημιουργούν κάποια ένταση. Κάποια πράγματα όμως είναι αναγκαία… Με σκληρή δουλειά και με μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σας. Δεν είναι κακό, ειδικά εάν ανανεωθείτε ψυχικά. Αποφύγετε την συνεργασία με αναξιόπιστους και αφερέγγυους ανθρώπους, ειδικά σήμερα, γιατί ή θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε ανωτέρους ή θα μπείτε σε περιπέτειες χωρίς τέλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μη δραματοποιείτε μια κατάσταση. Μπορεί να είναι απλά μια παρεξήγηση

ή να απογοητεύεστε επειδή προσφέρατε περισσότερα από όσα ταιριάζουν στην περίπτωση. Πέραν αυτού, επαφές και ταξίδια με ανθρώπους από το εξωτερικό θα σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες, ενώ οι επαγγελματικές σας συμφωνίες θα είναι συμφέρουσες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πρέπει να πάρετε αποστάσεις από κάποια γεγονότα ή πρόσωπα για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από τα βαρίδια που δεν σας αφήνουν να πάτε μπροστά. Μια έξοδος με καλούς φίλους θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει θετική ενέργεια. Κάντε και κάτι αναζωογονητικό για τον εαυτό σας…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μη δίνετε σημασία στις απαιτήσεις των άλλων και αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις. Κοιτάτε την δουλειά σας, γιατί τα άστρα σας ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες. Αποφύγετε να εκφράσετε την άποψη σας με έμφαση ή να ενεργήσετε βιαστικά! Ενδεχομένως να προκύψουν οριστικές ρίξεις και να το μετανιώσετε αργότερα.

ΙΧΘΕΙΣ

Απροσδόκητες εξελίξεις προς όφελος σας στον οικονομικό τομέα. Μια συμφωνία θα σημαδέψει στη μελλοντική σας κοινωνική άνοδο. Προσοχή όμως στα ψηλά γράμματα… Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους.  Με υπομονή θα χαρείτε σύντομα σημαντικές αισθηματικές εξελίξεις και βελτίωση των οικονομικών σας.

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being