Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 11 Οκτωβρίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 11 Οκτωβρίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Σοβαρές και υπεύθυνες προσπάθειες θα βρουν ανταπόκριση και θα έχουν θετική εξέλιξη! Ίσως μάλιστα ηλικιωμένα άτομα σας φανούν χρήσιμα. Επιλέξετε μία δραστηριότητα που θα ανανεώσει τη διάθεση σας και θα σας κάνει να ξαναβρείτε τη φόρμα σας και την καλή εξωτερική σας εμφάνιση. Μπορείτε με κατάλληλους χειρισμούς να πείσετε τούς πάντες για να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη.

TΑΥΡΟΣ

Σταματήστε να ζείτε στο άγχος. Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα. Αρχίζει μια νέα καταλυτική περίοδος σε όλους τους τομείς. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Σύντομα θα κάνετε ένα καινούργιο βήμα προς όφελος σας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως να δώσετε λαβή για σχόλια σήμερα ή αφορμή στους αντίζηλους να σας πολεμήσουν. Μια συζήτηση θα επηρεάσει τη ψυχική σας διάθεση! Μην αφήνετε τόσο εύκολα να σας πληγώνουν. Θωρακιστείτε!!! Το βραδάκι υπόσχεται τρυφερές στιγμές  με το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σας ταλαιπωρήσουν πολλά προβλήματα γραφειοκρατίας και εντάσεων στον επαγγελματικό σας χώρο. Αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες θα πάνε το πρόγραμμα σας πίσω. Καλύτερα να πάτε με την ροή σήμερα, διότι το πλανητικό σκηνικό ορθώνει εμπόδια. Ο υπέρμετρος εγωισμός σας τυφλώνει, με συνέπεια να θέτετε σε κίνδυνο τις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Ιδανική μέρα σήμερα να πλησιάστε τους ανθρώπους του σπιτιού σας ή τον σύντροφο της ψυχής σας και να περάσετε μια ήρεμη μέρα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, με δυναμική αλλά και σοβαρή αντιμετώπιση των θεμάτων που  σας απασχολούν, θα ολοκληρώσετε με επιτυχία κάποιο έργο σας. Θα κάνετε έξυπνες ενέργειες, αλλά σας βοηθά και η διαίσθησή σας. Μην παίρνετε αποφάσεις χωρίς τις κατάλληλες διαπραγματεύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εκφράστε το θαυμασμό σας σε άτομα που αγαπάτε και που αξίζουν πραγματικά. Κάποιο ζήτημα παρουσιάζει ιδιαίτερη ευκολία στην επίλυση του! Μόνο οι συζητήσεις με αμοιβαία κατανόηση μπορούν να έχουν καλό τέλος.

Στον συναισθηματικό τομέα, να είστε λίγο πιο χαλαροί και ελαστικοί με τον ερωτικό σας σύντροφο ή της εξέλιξη της σχέσης σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα άστρα σήμερα προωθούν τα επαγγελματικά σας, ενώ η δημιουργικότητα σας αυξάνεται, με αποτέλεσμα να αρχίσετε σιγά-σιγά να βλέπετε κέρδη. Κυριαρχεί έντονη δημιουργικότητα και πάθος, μοιραίος έρωτας αλλά και υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφύγετε μόνο από το μέτρο… Ελέγξτε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και εκλογικεύστε τις καταστάσεις. Προσοχή στη διατροφή σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες ευκαιρίες που παρουσιάζονται σήμερα, μετά από έξυπνο χειρισμό και συμπαράσταση άλλων, σας προσφέρουν νέες προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα! Η επικοινωνία όμως δεν είναι και το καλύτερο σας χαρτί για σήμερα. Δείτε τα πράγματα χαλαρά και μην απαντάτε σε προκλήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αιφνίδια αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια θα φέρει η μέρα σήμερα! Νέες ιδέες και συζητήσεις επί συζητήσεων θα φέρουν τα ξαφνικά νέα. Εκτόνωσε τον αυξημένο σας δυναμισμό με δημιουργική εργασία ή με ένα χόμπι που θα σας βοηθήσει να ξεσπάσετε και να ηρεμήσετε. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα χρειαστεί την στήριξη σας, κάτι που θα το κάνετε με μεγάλη χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε όσο μπορείτε τις συζητήσεις, που μπορεί να καταλήξουν σε καυγάδες. Φροντίστε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε κάποια απασχόληση, κατά προτίμηση χειρωνακτική. Αυξήστε την προσοχή και την παρατηρητικότητα σας! Ακόμα και από επιφανειακές συζητήσεις μπορεί να πάρετε θαυμάσιες πληροφορίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα πάντα με μέτρο σήμερα, καθώς οι υπερβολές ενδέχεται να σας  βάλουν σε μπελάδες. Αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες θα πάνε το πρόγραμμα σας πίσω. Καλύτερα να πάτε με την ροή σήμερα, διότι το πλανητικό σκηνικό ορθώνει εμπόδια. Δουλέψτε συνειδητά, με υπομονή και μεθοδικότητα! Μόνο έτσι θα πετύχετε κάτι…

ΙΧΘΕΙΣ

Υπάρχει παραπλάνηση στον αέρα, έστω κι αν όλα δείχνουν το αντίθετο! Φανείτε προσεκτικοί στις κινήσεις σας για να μην το μετανιώσετε σύντομα… Προσοχή στην εκδήλωση των συναισθημάτων σας με εκδηλώσεις θυμού, γιατί θα ξεφύγει η κατάσταση από κάθε όρο και υπάρχει περίπτωση ακόμη και τραυματισμών.

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being