Με ταχίνι και πετιμέζι
Η Μαρία Εκμεκτσίογλου φτιάχνει κορμό σοκολατένιο με ταχίνι και πετιμέζι.
Υλικά: 2 πακέτα πτι-μπερ, 350 γρ. ταχίνι, 100 γρ. πετιμέζι, 100 γρ. μέλι, 250 γρ. κουβερτούρα, 8 σύκα αποξηραμένα, 1 φλιτζάνι του καφέ καρύδια, 1 τσιμπιά κανέλα, 3 λαδόκολλες.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr