Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Η Cantina 89 παρουσιάζει το Lyfe menu

Η Cantina 89 παρουσιάζει το Lyfe menu

Η ιδανική λύση για απολαυστική υγιεινή διατροφή, χωρίς κόπο!

Όλοι θέλουμε να τρώμε πιο υγιεινά, όμως δεν τα καταφέρνουμε… και το ομολογούμε! Πόσο εύκολο είναι άλλωστε να το πετύχεις όταν οι υποχρεώσεις μέσα στην ημέρα είναι αμέτρητες και ο χρόνος σε «κυνηγάει» συνεχώς; Έρχεται η στιγμή που πεινάς και θες να φας κάτι… εδώ και τώρα! Το «εδώ και τώρα» όμως συνήθως σημαίνει έτοιμο φαγητό… και κάπως έτσι, για μια ακόμα φορά, ο στόχος για προσεγμένη διατροφή εγκαταλείπεται! …εκτός κι αν έχεις ήδη ανακαλύψει την cantina 89 και το Lyfe menu.

Ένα menu ειδικά φτιαγμένο για όσους αγαπούν τη σωστή διατροφή, στην πιο απολαυστική της εκδοχή. Τα ποιοτικά υλικά φουλ σε θρεπτικά συστατικά και σε μελετημένους συνδυασμούς τροφών, είναι η βάση του menu που πραγματικά θα λατρέψεις! Όπου κι αν βρίσκεσαι, στο σπίτι ή στη δουλειά, το Lyfe menu είναι εκεί με ένα τηλεφώνημα.

Τι να πρωτοδοκιμάσεις; Μα τι να πρωτογράψουμε…; Μπες στο cantina89, δες τα όλα και ό,τι παραγγείλεις θα έρθει με έκπτωση 20%. Κι αν θες να σου ετοιμάσουν πακέτο για take away, πάλι έχεις έκπτωση! Αν πάλι προτιμάς να… πάρεις και τον αέρα σου, απόλαυσέ το στον εναλλακτικό χώρο της cantina89  (Πλατεία 28ης Οκτωβρίου 1, κάτω από τον πεζόδρομο της Ρ. Φεραίου).

Ξεκίνα ξανά τον στόχο της προσεγμένης διατροφής. Αυτή τη φορά, θα τα καταφέρεις σίγουρα! Το αξίζεις!

Cantina89
Πλατεία 28ης Οκτωβρίου 1
Δείτε το μενού και κάντε τη παραγγελία σας εδώ για να κερδίσετε έκπτωση 20%: http://cantina89.gr/local?location_id=14

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life