Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 14 Νοεμβρίου στην Ελλάδα το φιλμ "Ένας Καλός Ψεύτης"

Στις 14 Νοεμβρίου στην Ελλάδα το φιλμ &q...

Παίζουν η Έλεν Μίρεν και ο Ίαν Μακ Κέλεν

Η νέα δραματική ταινία της New Line Cinema με τίτλο «Ένας Καλός Ψεύτης» ενώνει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη την βραβευμένη με Όσκαρ Έλεν Μίρεν (“The Queen”) και τον δύο φορές υποψήφιο για Όσκαρ Ίαν Μακ Κέλεν (“Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring,” “Gods and Monsters”) στα 80 του χρόνια σήμερα.

Το φιλμ «The Good Liar – Ένας Καλός Ψεύτης» θα βγει στις 14 Νοεμβρίου 2019 στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες σε διανομή της Tanweer και αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα.

Ο Μπιλ Κόντον, ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος της ταινίας “Gods and Monsters” ανέλαβε τη σκηνοθεσία και την παραγωγή της ταινίας, σε σενάριο του Τζέφρι Χάτσερ ("Mr. Holmes"), ο οποίος βασίστηκε στο ευρέως αναγνωρισμένο μυθιστόρημα του Νίκολας Σίρλ.

Ο Ρόι Κόρτνεϊ (Μακ Κέλεν), επαγγελματίας απατεώνας, δεν μπορεί να πιστέψει την τύχη του όταν γνωρίζει – μέσω ίντερνετ - την χήρα Μπέτι Μακ Λις (Μίρεν). Καθώς η Μπέτι του ανοίγει το σπίτι και τη ζωή της, ο Ρόι εκπλήσσεται που αρχίζει να νοιάζεται πραγματικά για εκείνη, μετατρέποντας αυτό που θα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερη κομπίνα της ζωή του, σε μία επικίνδυνη διαδρομή σε τεντωμένο σχοινί.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Ράσελ Τόβεϊ («Quantico») και ο Τζιμ Κάρτερ ("Downton Abbey").

Ο Γκρεγκ Γιόλεν είναι παραγωγός της ταινίας, μαζί με τον Κόντον. Διευθυντές παραγωγής είναι οι Ρίτσαρντ Μπρένερ, Άντρεα Τζόνστον, Άαρον Λ. Γκίλμπερτ, Τζέισον Κλοθ, Άντζαϊ Νάγκπαλ, Τζακ Μόρισεϊ και Νίκ Ο΄Χάγκαν.

Η δημιουργική ομάδα της ταινίας περιλαμβάνει τον διευθυντή φωτογραφίας Τομπάιας Σλίσλερ (“Beauty and the Beast,” “Mr. Holmes”), τον σκηνογράφο Τζον Στίβενσον (υποψήφιο για BAFTA, “Burton and Taylor”), την μοντέζ Βιρτζίνια Κατζ (“Beauty and the Beast,” “Mr. Holmes”) και τον σχεδιαστή κοστουμιών Κιθ Μάντεν («Patrick Melrose,” “Mr. Holmes”). Τη μουσική της ταινίας έγραψε ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Κάρτερ Μπέργουελ (“Three Billboards Outside Ebbing, Missouri,” “Carol”).

Η ταινία «Ένας Καλός Ψεύτης» γυρίστηκε στο Λονδίνο και το Βερολίνο.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture