Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξαναρχίζουν 7 Οκτωβρίου 2019 τα «Φιλολογικά Βραδινά» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Ξαναρχίζουν 7 Οκτωβρίου 2019 τα «Φιλολογ...

Με ομιλία του Πανεπιστημιακού Καθηγητή Ηρακλή Καλλέργη

Μετά  τη  διακοπή  τους λόγω των θερινών διακοπών , ξαναρχίζουν τη  Δευτέρα 7η Οκτωβρίου 2019 και ώρα 7 μ.μ. οι προγραμματισμένες  νέες εκδηλώσεις της Εταιρείας Λογοτεχνών Νοτιοδυτικής Ελλάδος, τα γνωστά πλέον ανά Δευτέρα «Φιλολογικά βραδινά», που γίνονται με τη συνεργασία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης-Πολιτιστικός Τομέας του Δήμου Πατρέων στην αίθουσα του Αναγνωστηρίου της, στην οδό Μαιζώνος και Φιλοποίμενος.

Πιο συγκεκριμένα την προσεχή Δευτέρα 7/10/2019 θα μιλήσει ο Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών, Ηρακλής Καλλέργης, με  θέμα: «Ερωτόκριτος, Βιτσέντζου Κορνάρου».

Ακολούθως  στην εκδήλωση της επόμενης Δευτέρας 14 Οκτωβρίου 2019 θα μιλήσει ο συμπολίτης φοιτητής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Λευτέρης Φράτης με θέμα: «Ο Σικελιανός Αλληλογράφος: H «Δελφική Ιδέα» μέσα από την αλληλογραφία με την Εύα Πάλμερ Σικελιανού».

Στις εκδηλώσεις  του Οκτωβρίου έχει ακόμη προγραμματιστεί να μιλήσει η δημοσιογράφος Χρυσή Κοσμάτου με θέμα «Γιώργος Σαραντάρης, Ποιητής-Στοχαστής της Γενιάς του ΄30 μαχητής του ΄40».

*Να σημειωθεί ότι ήδη έχει κυκλοφορήσει το συνολικό πρόγραμμα των Φιλολογικών Βραδινών για όλες τις σχετικές εκδηλώσεις ομιλιών και παρουσιάσεις  βιβλίων οι οποίες και  θα ολοκληρωθούν περί το τέλος του μηνός Μαΐου 2020.

Τις ομιλίες θα  προλογίσει και θα συντονίσει ο πρόεδρος της Εταιρείας, Λεωνίδας Μαργαρίτης.

Η είσοδος για το κοινό  θα  είναι  πάντα ελεύθερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις