Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Η ποτοποιία Τεντούρα ΚΑΣΤΡΟ – Χάχαλης για 2η χρονιά στο Bar Convent Berlin 2019 στο Βερολίνο!

Η ποτοποιία Τεντούρα ΚΑΣΤΡΟ – Χάχαλης γι...

Στις αρχές Οκτωβρίου

Μετά την πρώτη επιτυχημένη συμμετοχή της εταιρείας μας στο BAR CONVENT BERLIN, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα bar shows διεθνώς, δίνουμε και φέτος ραντεβού στο Βερολίνο για δεύτερη συνεχή χρονιά. Με ανανεωμένο περίπτερο, νέες ιδέες και προϊόντα σας περιμένουμε στις 7, 8 και 9 Οκτωβρίου 2019 στον πολυχώρο Station Berlin στην καρδιά του Βερολίνου (Hall 4, Stand B29). Η ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ, το VERMOOD Vermouth Rosso / Bianco, το JUNIQUE Juniper &  Wine και τα BITTERÁNEO Mediterranean Bitters είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα που θα δοκιμάσουν οι επισκέπτες, είτε σκέτα, είτε μέσα από τα μεσογειακά cocktails που θα δημιουργήσουν οι bartenders Αργύρης Οικονομάκος και Κυριάκος Τσάβες. Guest Bartenders θα είναι οι Κωνσταντίνος Φοβάκης και Δημήτρης Ζέγγελης από την ομάδα Panch, οι οποίοι θα παρουσιάσουν cocktails με τα προϊόντα ΚΑΣΤΡΟ ειδικά για την έκθεση.

Το BAR CONVENT BERLIN είναι ετήσια διεθνής έκθεση και bar show για τους επαγγελματίες της βιομηχανίας των μπαρ και των αλκοολούχων ποτών: παραγωγοί αλκοολούχων ποτών, αναψυκτικών, bartenders, bar managers και λοιποί επαγγελματίες του χώρου των μπαρ συγκεντρώνονται κάθε χρόνο σε αυτό το τεράστιο διεθνές δίκτυο.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, φέτος αναμένονται περισσότεροι από 14.000 επισκέπτες.

 Η ποτοποιία ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ δίνει ιδιαίτερο βάρος στην επιστημονική έρευνα και την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων από εκχύλιση και απόσταξη με πηγή έμπνευσης βότανα και φρούτα της ελληνικής γης και της Μεσογείου γενικότερα. Καθώς για την προώθησή τους επιδιώκει τη συνεργασία με  εξειδικευμένους επαγγελματίες των μπαρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η συμμετοχή της εταιρείας στο BAR CONVENT BERLIN είναι μία ευκαιρία για τη διάδοση των προϊόντων και της φιλοσοφίας της διεθνώς.

 

Η εταιρεία  συμμετέχει στο BAR CONVENT BERLIN ως δικαιούχος της Δράσης ''Επιχειρούμε Έξω - Υποστήριξη Διεθνούς Προβολής ΜΜΕ με Εξωστρεφή Προσανατολισμό'' του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life