Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μόνο τυχαία δεν είναι η επιτυχία του φροντιστηρίου Πουκαμισάς - Άνθεια

Μόνο τυχαία δεν είναι η επιτυχία του φρο...

Ο κόσμος το εμπιστεύεται για τις υπηρεσίες και το άρτιο αποτέλεσμα

Εντυπωσιακή είναι η επιτυχία που σημειώνει το φροντιστήριο Πουκαμισάς-Άνθεια. Μετά από μόλις 4 μήνες λειτουργίας έχει ήδη 120 εγγεγραμμένους μαθητές σε όλες τις βαθμίδες, αριθμός που βαίνει συνεχώς αυξανόμενος! Ο κόσμος της γύρω περιοχής έχει «αγκαλιάσει» τη νέα αυτή προσπάθεια από τις πρώτες κιόλας μέρες. Μια επιχειρηματική προσπάθεια που στηρίζεται στις κάθετες εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου του Ομίλου Πουκαμισά (βιβλία εκδοτικού, πανελλαδικά διαγωνίσματα, φύλλα εργασίας, σύμβουλος κ.λ.π.), στην προσωπική και την 20ετή επαγγελματική διαδρομή στην ιδιωτική εκπαίδευση της Πάτρας των Διευθυντών Σπουδών του φροντιστηρίου, Αλ. Καλιακούδα και Παν. Κλαμπανά και στο εξαιρετικό και αυστηρά επιλεγμένο επιτελείο των εκπαιδευτικών.

Σημαντικό ρόλο, επίσης, διαδραματίζει και ο χώρος του φροντιστηρίου, καθώς οι μαθητές περνούν τις ώρες τους σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον 210 τ.μ. στο Μέγαρο του Ο.Τ.Ε. και σε ένα χώρο που έχει διαμορφωθεί αρχιτεκτονικά με πιστοποιήσεις ISO, ώστε να δημιουργεί τις συνθήκες εκείνες, οι οποίες μετατρέπουν το μάθημα σε χαρά και δημιουργία. Ένα πραγματικό «κόσμημα» στην περιφέρεια της Πάτρας. Χαρακτηριστικό για την εξήγηση της επιτυχίας, είναι το απόσπασμα των δηλώσεων του Αλ. Καλιακούδα, συνιδιοκτήτη του Πουκαμισάς-Πάτρα, Άνθεια, που ακολουθεί:

«Η αλήθεια είναι ότι η μέχρι τώρα πορεία του Φροντιστηρίου μας από τον Μάιο που μόλις άνοιξε, ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μας. Η Πάτρα φάνηκε να «διψάει» για τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες του Ομίλου Πουκαμισάς και οι ενδιαφερόμενοι άρχισαν να έρχονται από την ίδια μέρα που μόλις αναρτήσαμε την επιγραφή Πουκαμισάς, πριν καν ολοκληρωθούν οι κατασκευαστικές εργασίες. Παντού στην Ελλάδα ξέρουν  για τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς, μπαίνουν στο site και βλέπουν τα διαγωνίσματά μας, παρακολουθούν κάθε χρόνο τους εκατοντάδες επιτυχόντες μας σε όλες τις περιζήτητες σχολές, με αποτέλεσμα, όπου λειτουργεί ένα νέο Φροντιστήριο Πουκαμισάς, οι μαθητές και οι γονείς τους να επιζητούν την ασφάλεια και την ποιότητα των εκπαιδευτικών υπηρεσιών που έχουν τα Φροντιστήριά μας. Τα μέσα που μας προσφέρει ο Όμιλος, όπως τα εξαιρετικά βιβλία των εκδόσεων Πουκαμισάς μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους μαθητές μας, μια αναβαθμισμένη εκπαιδευτική υπηρεσία, την οποία εκτιμούν ιδιαίτερα «διαφημίζοντας» την οι ίδιοι και στους φίλους τους, με αποτέλεσμα ο αριθμός των μαθητών του φροντιστηρίου μας, να αυξάνεται καθημερινά με εντυπωσιακούς ρυθμούς».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά