Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τελευταία (;) ευκαιρία για μπάνιο στη θάλασσα -Από εβδομάδα έρχονται χιόνια!

Τελευταία (;) ευκαιρία για μπάνιο στη θά...

Έρχεται κακοκαιρία από τα τέλη της άλλης εβδομάδας

Καλές θα είναι οι διαθέσεις του καιρού μέχρι τουλάχιστον τις αρχές της επόμενης εβδομάδας ενώ προς τα τέλη της όλα δείχνουν πως θα πάμε σε πιο χειμωνιάτικες… καταστάσεις αφού τη χώρα μας «απειλεί» ισχυρή κακοκαιρία.

Τις επόμενες μέρες πάντως θα κυριαρχεί ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας δίνοντας την ευκαιρία για τα τελευταία μπάνια μιας και οι θάλασσές μας είναι ακόμη αρκετά ζεστές παρά το βοριαδάκι που θα συνεχίσει να επιμένει με έμφαση τα κεντρικά και νότια τμήματα του Αιγαίου με εντάσεις κοντά στα 5 με 6 μποφόρ.

Μια προσοχή θα πρέπει να δοθεί τις βραδινές και πρωινές ώρες όπου η ψυχρούλα σε συνδυασμό με τις αυξημένες τιμές σχετικής υγρασίας θα είναι αρκετά αισθητή, συνθήκες που ευνοούν και τις ιώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υδράργυρος αργά το μεσημέρι θα προσεγγίζει στην κεντρική και νότια ηπειρωτική χώρα τους 29 με 32 βαθμούς κελσίου συνθήκες που θυμίζουν περισσότερο αρχές Σεπτέμβρη παρά τέλη.

Σημαντική μεταβολή του καιρού προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για την προσεχή εβδομάδα, που θα ξεκινήσει με καλοκαιρία και, πιθανώς, να καταλήξει σε χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις