Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

26-9-2019 Πάρτο Αλλιώς

26-9-2019 Πάρτο Αλλιώς
Ντίνος Βγενόπουλος

Του Ντίνου Βγενόπουλου

·         Ο ΣΥΡΙΖΑ μπήκε στο πρόγραμμα

·         Εξοικονομώ

·         Αλλαγές

·         Πορτοπαράθυρα,

·         Θερμομόνωση

·         Κλιματισμός

·         Υγρομόνωση

·          Όχι τα θεμέλια δεν περιλαμβάνονται

·         Και αποτοξίνωση από την εξουσία…

·         Το λες και απεντόμωση…

·         Σώτη Τριανταφύλλου: Κατάργηση της αργίας στις 17 Νοεμβρίου. Η αργία είναι περιττή.

·         Α…σωτη νεοφιλελέ…

·         Στις θέσεις της ελληνικής αντιπροσωπείας μέσα στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών η σύζυγος του Πρωθυπουργού…

·         Και η κοσκινού την πάρτη της με τους πραματευτάδες

·         Δημοσθένης Πάκος: «Χθες και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι επιχειρήσεις για την εκκένωση των καταλήψεων, στην περιοχή της Νεάπολης Εξαρχείων, πήγαν δύο αστυφύλακες να πάρουν έναν καφέ αλλά δεν τους έδωσαν

·         Με πότισες …ροδόσταμο(δακρυγόνα)

·         Σε πότισα φαρμάκι…

·         Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις αποκρατικοποιήσεις των ΕΛΠΕ και του Ελευθέριος Βενιζέλος, ενώ, συζητήθηκαν και οι περιπτώσεις της ΔΕΗ, του ΔΕΔΔΗΕ και της ΔΕΠΑ «με τους επενδυτές να δείχνουν ενδιαφέρον».

·         Μετά η πριν βγήκε η «βουβή» φωτο

·         Κλασική Τραμπ…α

·         Το  2018 έγινε προσαρμογή στις τιμές των ακινήτων.  Σε σύνολο 10.216 ζωνών, οι αντικειμενικές τιμές έμειναν σταθερές στο 42% (4.302 περιοχές), αυξήθηκαν στο 37% (σε 3.792 περιοχές), ενώ μειώθηκαν στο 21% (σε 2.122 περιοχές).

·         Τώρα έρχεται ΜΠΟΡΑΑΑΑΑΑΑ αυξήσεις σε όλες

·         Τις χαμηλές και μεσαίες τιμές

·         Άρα και

·         Στον ΕΝΦΙΑ         

·         ΑΑΑΑΑΑΑΑ….

·         Ζερεφός: Αναφερόμενος στο δυσθεώρητο κόστος της κλιματικής αλλαγής στην Ελλάδα, ο καθηγητής το υπολόγισε σε 700 δισεκατομμύρια ευρώ ως το 2100.

·         Ζοφερές προβλέψεις

·         Δημοσιογράφος: Ένας ασφαλής τρόπος προσέλκυσης νέων κεφαλαίων είναι μέσω των ιδιωτικοποιήσεων, πόσο χρονικό διάστημα θα χρειαστείτε για να κάνετε κάτι με τα Ελληνικά Πετρέλαια;

·         Κ. Μητσοτάκης: Ξεκινήσαμε με το αεροδρόμιο της Αθήνας, η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει για την ιδιωτικοποίηση του 30% του αεροδρομίου. Κοιτάζουμε και την υπόθεση των Ελληνικών Πετρελαίων εξετάζοντας όλες τις επιλογές που έχουμε στη διάθεσή μας. Είναι ζήτημα τιμής, θέλουμε δηλαδή να διασφαλίσουμε ότι αν πουλήσουμε θα πουλήσουμε στην καλύτερη τιμή. Επίσης, υπάρχει ένα πολύ επιθετικό πρόγραμμα από το ΤΑΙΠΕΔ που περιλαμβάνει αυτοκινητόδρομους, λιμάνια, θα υπάρξουν ιδιωτικοποιήσεις στοιχείων στον τομέα της ενέργειας που θα παρουσιαστούν στους επενδυτές πολύ σύντομα

·         Πωλείται….

·         Το σύμπαν…

 

·         Καθημερινή: Η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι αριστερά στη φωτογραφία, δίπλα ακριβώς από τον Αμερικανό πρόεδρο, ακολουθεί η Μελάνια Τραμπ και δίπλα της ο Έλληνας πρωθυπουργός.

·         Απαραίτητη η διευκρίνιση

·         Υπήρχε κίνδυνος η Μελάνια να το …παίξει Μαρέβα…

·         Το ύψος των καθαρών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθε σε 33,13 δισ. εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 2,4 δισ. ευρώ ή 7,9% έναντι του στόχου που έχει περιληφθεί για το 2019 στην εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού 2019.

Την περίοδο Ιανουαρίου - Αυγούστου 2019 αύξηση έναντι του στόχου παρατηρήθηκε στις εξής κύριες κατηγορίες εσόδων:• ΦΠΑ λοιπών προϊόντων και υπηρεσιών κατά 653 εκατ. ή 6,8%, όπου περιλαμβάνεται ΦΠΑ ύψους 271,6 εκατ. που εισπράχθηκε τον μήνα Μάρτιο 2019 και που αφορά στην επέκταση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.• Τακτικοί φόροι ακίνητης περιουσίας κατά 77 εκατ. ευρώ ή 11,9%, εκ των οποίων ΕΝΦΙΑ κατά 60 εκατ.• Μεταβιβάσεις κατά 858 εκατ. ευρώ ή 48,3%, όπου περιλαμβάνεται ποσό ύψους 644 εκατ. που εισπράχθηκε τον μήνα Μάιο 2019 από ANFAs και το οποίο δεν είχε προβλεφθεί στον προϋπολογισμό.• Πωλήσεις αγαθών και υπηρεσιών κατά 1,097 δισ. που αφορά το τίμημα της επέκτασης της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.Οι δαπάνες του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθαν στα 34,71 δισ. και παρουσιάζονται μειωμένες κατά 965 εκατ. έναντι του στόχου.

·         Κράτα τα στοιχεία

·         Θα σου χρειαστούν…

·         Από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτεμβρίου, η Βραζιλία κατέγραψε αύξηση κατά 56% σε σχέση με την ίδια περίοδο του περασμένου έτους στον αριθμό των δασικών πυρκαγιών, εκ των οποίων περίπου οι μισές (47%) σημειώνονται στην Αμαζονία.

·         Μπολσονάρου: «Μη διστάσετε να έρθετε στη Βραζιλία, είναι μια χώρα πολύ διαφορετική

·         Όντως άλλη χώρα

·         Κατακαμένη …

·         Η Γκρέτα Τούνμπεργκ σου φταίει ηλίθιε ;

·         Καθωσπρεπάκια …

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις