Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Κατερίνα Γεροπαναγιώτη στο thebest.gr: Οι 33 προσλήψεις στον Πολιτιστικό Οργανισμό αφορούν μόνο καθηγητές

Η Κατερίνα Γεροπαναγιώτη στο thebest.gr:...

Όπως είπε οι θέσεις δεν είναι πολλές, είναι όσες σχεδόν και πέρυσι

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον από το πρωί της Τετάρτης 25/9/2019 μόλις γνωστοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων ότι «τρέχει» η διαδικασία πρόσληψης 33 εργαζομένων 8μηνης διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών για το νέο εκπαιδευτικό έτος 2019-2020 του Εικαστικού Εργαστηρίου και του Δημοτικού Ωδείου Πατρών.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr η Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, η οποία και ανέλαβε καθήκοντα της Προέδρου στο ΔΣ του Πολιτιστικού Οργανισμού – Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου, αλλεπάλληλα ήσαν τα τηλέφωνα από ενδιαφερόμενους από το πρωί στον Πολιτιστικό Οργανισμό, οι οποίοι ρωτούσαν να μάθουν λεπτομέρειες για τις θέσεις και πότε θα γίνουν οι αιτήσεις.

Η κυρία Γεροπαναγιώτη διευκρίνισε πως ο αριθμός αυτός των 33 θέσεων αφορά σε ωρομίσθιους καθηγητές που θα διδάξουν στο Εικαστικό εργαστήρι και στο Δημοτικό Ωδείο της Πάτρας. Πρόκειται για καθηγητές εικαστικών (ζωγραφικής, γλυπτικής, κεραμικής, κ.α.) και καθηγητές μουσικών οργάνων.

Όπως τονίστηκε σε σχετική ανακοίνωση που εστάλη στα Μέσα ενημέρωσης, στην τελική ευθεία μπαίνει, η διαδικασία πρόσληψης στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, 33 εργαζομένων οκτάμηνης διάρκειας, μετά & την ανάρτηση της σχετικής απόφασης στη «Διαύγεια».

Στο ερώτημα πότε περίπου αναμένεται να ξεκινήσει η αποστολή και κατάθεση των αιτήσεων, η κυρία Κατερίνα Γεροπαναγιώτη είπε πως αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα ενώ θα υπάρξει και νέα σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την πλευρά του Δήμου.

Από την άλλη επειδή ο αριθμός 33 δημιουργεί εντυπώσεις και ήδη σχολιάζεται πως οι θέσεις είναι πολλές, η κυρία Γεροπαναγιώτη ερωτώμενη από το thebest.gr είπε πως δεν είναι μεγάλος ο αριθμός και πως κάθε χρόνο προσλαμβάνονται περίπου τόσοι για να καλύψουν τις διδακτικές ανάγκες του Εικαστικού Εργαστηρίου και του Δημοτικού Ωδείου Πατρών.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις