Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προσλήψεις στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων

Προσλήψεις στον Πολιτιστικό Οργανισμό το...

Με 8μηνη σύμβαση - Το ΔΣ του Οργανισμού θα προχωρήσει & σε μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του Δημοτικού Ωδείου

Στην τελική ευθεία μπαίνει σύμφωνα με σχετική ενημερωτική ανακοίνωση, η διαδικασία πρόσληψης στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, 33 εργαζομένων οκτάμηνης διάρκειας, μετά την  ανάρτηση της σχετικής απόφασης και στη «Διαύγεια».

Οι 33 εργαζόμενοι θα καλύψουν ανάγκες του Εικαστικού Εργαστηρίου και του Δημοτικού Ωδείου Πατρών.

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων, στη συνεδρίαση του το απόγευμα της Τετάρτης 25/9/2019, αποφάσισε να προχωρήσει στη διαδικασία προκήρυξης διαγωνισμού, για τη μίσθωση ακινήτου, στο οποίο θα στεγαστεί το Δημοτικό Ωδείο Πατρών, για όσο διάστημα απαιτηθεί, προκειμένου να  ολοκληρωθούν οι εργασίες επισκευής και συντήρησης του νεοκλασικού κτιρίου της οδού Αράτου, το οποίο αποτελεί και τη φυσική του έδρα.

Η απόφαση αυτή, αποσκοπεί στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκάλεσε σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς η αναγκαστική μεταφορά,  σε διάφορα κτίρια, των μαθημάτων και του συνόλου των δράσεων του Ωδείου, ως αποτέλεσμα της ελλιπούς συντήρησης του κτιρίου στο οποίο στεγαζόταν από το 1986. 

Μέχρι την ολοκλήρωση του διαγωνισμοί μίσθωσης του νέου ακινήτου τα μαθήματα και οι δράσεις θα φιλοξενούνται προσωρινά στο 7ο Δημοτικό Σχολείο (Βλατερό), στο κτίριο της Δημοτικής Μουσικής στην οδό Αγίου Διονυσίου 12-16. Τα μαθήματα πιάνου θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα σεμιναρίων του παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου (Κορύλλων 2).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις