Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η πρώτη φάση του bootcamp στο GNTM τα είχε όλα! Νεύρα, αποχωρήσεις, κακίες και πτώσεις...

Η πρώτη φάση του bootcamp στο GNTM τα εί...

Όσα συνέβησαν στο ριάλιτι που προβλήθηκε χθες

Χαμός στο πρώτο bootcamp με κλάματα, ατυχήματα και «καρφιά» αφού το πρώτο bootcamp σε πασαρέλα στο GNTM 2 με ρούχα του εξαιρετικού Γιώργου Ελευθεριάδη, πήρε την σκυτάλη από τις οντισιόν του ριάλιτι. Σε πρώτη φάση οι διαγωνιζομενες περπάτησαν ενώπιον κριτικής επιτροπή. Κάποιες τα πήγαιναν καλά κάποιες λιγότερο.

Μία κοπέλα, η Φιονούλα, έφτασε αργοπορημένη _πέντε ώρες μετά_ και κάθισε με άνεση ανάμεσα σε όλες όσες θέλησαν να την «κατασπαράξουν».

Ακολούθησε η διαδικασία της προετοιμασίας όπου η Ζενεβιέβ τα έδωσε όλα. Αστραψε και βρόντηξε μόλις συνειδητοποίησε ότι τα μοντέλα άρχισαν να κάνουν «κόλπα» στο μακιγιάζ και μπέρδεψαν τους συνεργάτες της παραγωγής.

Κατά την διάρκεια της πασαρέλας υπήρξε πτώση μιας κοπέλας, ενώ νωρίτερα λιποθυμία μιας άλλης.

Ακολούθησε πάρτι με τους κριτές να εκφράζουν την άποψη ότι φέτος τα πράγματα είναι καλύτερα. Το κοινό επέλεξε την κοπέλα με το κόκκινο καπέλο και την Μπεατρίς.
Οι κριτές είχαν άλλη άποψη. Επέλεξαν 40 κορίτσια αφήνοντας αρκετές εκτός. Μεταξύ αυτών υπήρξαν ψύχραιμες που θεώρησαν πως απλά η ζωή συνεχίζεται, υπήρξαν θυμωμένες που πέταγαν μπηχτές προς πάσα κατεύθυνση, υπήρξε και μία η οποία αρχικά πλάνταξε στο κλάμα και στη συνέχεια πήρε τη βαλίτσα της και έφυγε εμφανώς εκνευρισμένη.

Το bootcamp συνεχίζεται την επόμενη Δευτέρα με μια νέα δοκιμασία να περιμένει τις διαγωνιζόμενες που θέλουν να μπουν στο σπίτι του GNTM.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight