Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΑΙΔΙ

/

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα για παιδιά στην Πάτρα

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα για παιδιά στην Πάτρα

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 έως 15 ετών

Είσαι έτοιμος  για να μπεις στη χρονομηχανή του “Entrepreneurship for kids”; Γύρνα λίγα χρόνια πίσω και φτάσε στην ηλικία που έχει σήμερα ο γιος σου και η κόρη σου… Σκέψου πόσο διαφορετικά θα σκεφτόσουν τα πάντα αν κάποιος μπορούσε να προβλέψει για σένα ό,τι εσύ δεν μπορούσες να σκεφτείς και να προβλέψεις σε αυτή την ηλικία.

Στο “Entrepreneurship for kids” δίνεται μια διαφορετική προσέγγιση στα όσα γνωρίζεις μέχρι τώρα... Εδώ τα παιδιά από την πρώτη κιόλας συνάντηση γίνονται δεκτά ως υπάλληλοι της εταιρίας Χ και το καθένα από αυτά αναλαμβάνει όχι απλά το πόστο του, αλλά και την ευθύνη της δημιουργίας ενός νέου προϊόντος για την εταιρεία. Παιχνίδια, γρίφοι, γέλια, άγχος, επιτυχία και αποτυχία, μπλέκονται αρμονικά κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του μυστηριώδους Mr X.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος στην εταιρεία Χ, τα παιδιά θα είναι σε θέση να εφαρμόζουν βασικές αρχές – πυλώνες, που όχι απλά θα τους βοηθήσουν να σκέφτονται «έξω από το κουτί», αλλά θα τους ωθήσουν να μην χρειάζονται το κουτί για να σκεφτούν μέσα από τους πυλώνες! Στο “Entrepreneurship for kids” καλλιεργούνται:

· Δημιουργική Σκέψη (Design Thinking)

· Ομαδικότητα (Team Building)

· Διαχείριση Χρόνου (Time Management)

· Επίτευξη Στόχων (Goal Orientation)

· Αισθητική (Aesthetics)

· Επιχειρηματικότητα (Value Proposition)

· Επικοινωνία (Communication)

· Σχεδίαση Προϊόντος (Product Development)

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Growth Mindset πραγματοποιεί το οχτάμηνο πρόγραμμα «Entrepreneurship for Kids» που απευθύνεται σε παιδιά 8-15 ετών. Το πρόγραμμα διαρθρώνεται μέσα από τρεις βασικούς άξονες, όπου τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την ιδέα της επιχειρηματικότητας μέσα από παιχνίδια, γρίφους και πραγματικές επιχειρηματικές υποθέσεις προκειμένου να φτιάξουν το δικό τους προϊόν. Οι βασικοί πυλώνες της ομαδικότητας, της διαχείρισης χρόνου και της επικοινωνίας μπλέκονται αρμονικά με αυτούς της στοχοθεσίας, της αξιολόγησης του προϊόντος και του σχεδιασμού. Οι εκπαιδευτές και τα παιδιά γίνονται μια ομάδα και το ταξίδι της γνώσης ξεκινά!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στην Πάτρα, δήλωσε τώρα συμμετοχή στον σύνδεσμο: https://www.growthmindset.gr/entrepreneurshipforkids-gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.growthmindset.gr, στείλτε μήνυμα στο [email protected] ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 6997330631, 6949926826, 6982371993.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being