Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

GNTM: Zει στην Πάτρα και μπαίνει απόψε στην «αρένα» του bootcamp!

GNTM: Zει στην Πάτρα και μπαίνει απόψε σ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 23χρονη Μαρτίνα με το άψογο σώμα διεκδικεί μια θέση στο σπίτι ανάμεσα στις 70 φιναλίστ

Κατάγεται από την Ουκρανία, εργαζόταν σε γνωστό fashion showroom της Αθήνας αλλά την τελευταία διετία ζει στην Πάτρα με το σύντροφό της η 23χρονη Μαρτίνα, που σήμερα Τρίτη θα ανταγωνιστεί στο bootcamp τις άλλες υποψήφιες για είσοδο στο σπίτι του Greece Next Top Model. Oπως έχει ανακοινωθεί, στο αποψινό επεισόδιο οι 70 φιναλίστ της δημοφιλούς εκπομπής θα κληθούν από την κριτική επιτροπή να λάβουν μέρος σε επαγγελματική φωτογράφιση που θα τις περάσει στην επόμενη φάση.

Η Μαρτίνα, ξανθοκάστανη, με ωραίο περπάτημα και με τέλειες σωματικές αναλογίες είναι 23 ετών και ήρθε στην πόλη μας λόγω της προσωπικής της ζωής. Είναι το κορίτσι που απέσπασε τρία «ναι» για το bootcamp από Καγιά, Μπράτη, Παπαγεωργίου αλλά προβλημάτισε το Δημήτρη Σκουλό με το πρόσωπό της, ο οποίος δεν την «πέρασε».

 Eάν προχωρήσει σήμερα τη Δευτέρα θα είναι ανάμεσα στις 40 καλύτερες που θα εμφανιστούν σε επίδειξη διάσηµου Ελληνα σχεδιαστή. Οι 24 που θα τα καταφέρουν θα µείνουν στο σπίτι του GNTM για τους επόµενους τρεις µήνες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight