Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Όλα αλλιώς στους δρόμους του κέντρου της Πάτρας... προσεχώς

Όλα αλλιώς στους δρόμους του κέντρου της...

Τι σχεδιάζει η δημοτική Αρχή

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr να είναι η επόμενη αναφορικά με τις εκτεταμένες κυκλοφοριακές αλλαγές που σχεδιάζει εδώ και καιρό η δημοτική Αρχή της Πάτρας.

Οι καθυστερήσεις που έχουν υπάρξει στο πλάνο αλλαγής στη ροή των οχημάτων σε Κανακάρη και Κορίνθου είναι δεδομένες και από ότι φαίνεται ο νέος Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού - Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Δόμησης, Μιχάλης Αναστασίου ενημερώνεται ακόμα για το χαρτοφυλάκιο που ανέλαβε από τον Παύλο Στάμο.

Κατά πώς φαίνεται ο χρόνος που μεσολάβησε από τις εκλογές του Μαΐου και μέχρι σήμερα δεν ήταν αρκετός στους δημοτικούς παράγοντες για να ολοκληρώσουν τους σχεδιασμούς, όμως πλέον ο χρόνο πιέζει για την λήψη των οριστικών αποφάσεων.

Ως εκ τούτου οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το αμέσως προσεχές διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις, οι οποίες μάλιστα δεν αποκλείεται να γίνουν ακόμα και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Μέσα στο Καλοκαίρι παρέμενε σε εκκρεμότητα η σχετική κυκλοφοριακή μελέτη η οποία όπως από τον Ιούλιο είχε γράψει το thebest.gr ως άμεσο παραδοτέο θα είχε την αντιδρόμηση, εκτός των οδών Κανακάρη-Κορίνθου, και της Κωνσταντινουπόλεως ενώ θα εξέταζε και την μετατροπή της οδού Αγίας Σοφίας σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης.

Βέβαια οι αποφάσεις δεν είχαν οριστικοποιηθεί πριν την μελέτη το πλάνο όμως της δημοτικής Αρχής Πελετίδη περιελάμβανε ακόμα την μη έξοδο του λεωφορείου από την Κανακάρη αλλά από την Κωνσταντινουπόλεως, κάτι που ήταν ένα από τα βασικά αιτήματα των κατοίκων της Κανακάρη.

Συνολικά, η μελέτη εξέτασε, σύμφωνα με πληροφορίες, πολλά κυκλοφοριακά θέματα της Πάτρας, που σχετίζονται με την Αγίας Σοφίας, τη Μικρή Περιμετρική, την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου και άλλους δρόμους του κέντρου. Το ευρύτερο σκέλος της αναμενόταν να καθυστερήσει κι άλλο αφού θα πρέπει να συνυπολογίσει στοιχεία και από την αρχική εφαρμογή των αντιδρομήσεων, όταν τελικά αυτές πάρουν σάρκα και οστά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις