Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 24 Σεπτεμβρίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 24 Σεπτεμβρίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Πολλοί μεταξύ σας θα περάσουν μια καθόλου ήρεμη μέρα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ενός απρογραμμάτιστου ταξιδιού, το οποίο θα φέρει μια αντιφατική σειρά συναισθημάτων. Η κόπωση από το χρόνο που θα πέρασε στο τιμόνι είναι ένα ισχυρό ενδεχόμενο. Παράλληλα όμως, παρά τις απρόβλεπτες καταστάσεις που θα αντιμετωπίσετε, μπορεί να συναντήσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και να κάνετε κάποιες χρήσιμες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείτε σήμερα να απαλλαγείτε από κάποιες ανασφάλειες σας και να ανακτήσετε την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Εναλλακτικά μπορεί να αφιερώσετε το βραδάκι σας για να βρείτε νέες ιδέες για μια οικογενειακή επιχείρηση ή να αφιερώσετε χρόνο σε ένα νέο χόμπι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα μπορεί να υπάρξει μια μικρή διαφωνία με τους αγαπημένους σας. Υπάρχει έντονος ο κίνδυνος να προκύψει παρεξήγηση με έναν συνεργάτη σας ή μεγάλες δυσκολίες στην διαπραγμάτευση με έναν επιχειρηματικό εταίρο. Για να ξεπεράσετε με επιτυχία όλες τις αντιξοότητες, συνιστάται να δράσετε ήρεμα και να αποφύγετε την πίεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα σας μπορεί να έχει ένα παραγωγικό αποτέλεσμα! Θα υπάρξει ενδεχομένως η ευκαιρία να κάνετε μια ακριβή αγορά, να ολοκληρώσετε το τρέχον project σας, να βρείτε νέους συμμάχους ή να καλλιεργήσετε χρήσιμες επαφές. Εκμεταλλευτείτε σωστά τη δυναμική της στιγμής και προσαρμόστε αυτές τις σκέψεις και ιδέες, ώστε να φέρουν πρακτικά αποτελέσματα στην ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Κατά τη διάρκεια της μέρας θα έχετε ένα σημαντικό οικονομικό άνοιγμα ή μια επαγγελματική συνάντηση για μια δεύτερη απασχόληση. Εκμεταλλευτείτε την δυναμική της μέρας και χαράξετε μια νέα πορεία για το μέλλον σας. Η βραδιά υπόσχεται επίσης ήπιους ρυθμούς, αλλά οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν αποκλείονται ούτε τώρα…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει μεγάλες επιτυχίες, τόσο σε προσωπικά, όσο και σε επαγγελματικά θέματα! Η επιτυχία αυτή θα ενισχυθεί από την ικανότητα σας ελιγμών σε ταχέως μεταβαλλόμενες συνθήκες και από την προθυμία αλληλεπίδρασης με άλλους. Δεν συνιστώνται ωστόσο δείγματα απληστίας, κυνισμού και εγωιστικές συμπεριφορές…

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα μπορεί να φέρει νέες προοπτικές για τις επαγγελματικές υποθέσεις σας! Πολλά θα εξαρτηθούν από την ικανότητα σας να αντιληφθείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και από την άμεση ανταπόκριση σας. Υπάρχει μια πιθανότητα να υποσκελίσετε έναν από τους συναδέλφους σας, προκειμένου να καταλάβετε μια θέση ευθύνης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πιθανό, όλες οι ευχάριστες ειδήσεις της μέρας να επικεντρώνονται στον τομέα των οικονομικών σας. Σε αυτή την περίπτωση, είναι πιθανό να αυξήσετε γρήγορα τα κεφάλαια σας, χρησιμοποιώντας μια πρωτότυπη ιδέα κάποιου άλλου. Το βράδυ, η κατάσταση της υγείας σας μπορεί να επιδεινωθεί. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μπορεί να χρειαστείτε ηθική στήριξη, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να επανέλθει η απαισιοδοξία σας και οι φοβίες σας να κάνετε λάθη που θα σας στοιχίσουν. Ετοιμαστείτε  ψυχολογικά για την επιτυχία, θυμηθείτε τις προηγούμενες νίκες σας και μην πανικοβάλλεστε για κανέναν λόγο. Επίσης, δεν συνιστάται να ξεκινήσετε συζητήσεις ουσίας με άτομα, που δεν γνωρίζετε τα κρυφά τους κίνητρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα βιώσουν νέες ανησυχίες κατά τη διάρκεια της μέρας. Υπάρχει μια πιθανότητα να χρειαστεί βοήθεια ένα νεότερο ή μεγαλύτερο σε ηλικία μέλος της οικογένειας σας. Είναι πιθανό ότι θα υπάρξει ένα μικρό δίλημμα, που θα σας αποσπάσει την προσοχή από την ενεργό δράση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να προσέξετε σήμερα είναι η υγεία σας! Εάν αισθανθείτε αδιαθεσία, επικοινωνήστε με τον θεράποντα γιατρό σας το συντομότερο δυνατό. Το βράδυ, αφού έχετε κουραστεί από τις πολλές ανατροπές της ημέρας, αξίζει να σκεφτείτε τρόπους απόλυτης χαλάρωσης.

ΙΧΘΕΙΣ

Δεν θα σας έβλαπτε σήμερα να περάσετε από κόσκινο κάθε πρόσωπο, με το οποίο θα επικοινωνήσετε, ειδικά εάν δεν το γνωρίζετε καλά. Προσπαθήστε να μελετήσετε όσο το δυνατόν πιο βαθιά και προσεκτικά την προσωπικότητα κάθε ατόμου, με το οποίο θα πρέπει να επικοινωνήσετε στενά. Σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα, η μέρα μπορεί να πάει αρκετά καλά.

πηγή: alindakanaki.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being