Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 22 Σεπτεμβρίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 22 Σεπτεμβρίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Για τους φίλους Κριούς, η σημερινή μέρα μπορεί να είναι αρκετά συναρπαστική ή πιθανόν και ταραγμένη… Έντονες συζητήσεις μπορεί να υπάρξουν στην οικογένεια, συγκρούσεις με γείτονες ή με άτομα κάποιας ομάδας που δραστηριοποιήστε. Για να διατηρήσετε ένα ήρεμο και θετικό κλίμα, μην αφήνετε ούτε λεπτό να ξεφύγει η εκάστοτε κατάσταση από τον έλεγχο.

ΤΑΥΡΟΣ

Το απόγευμα συνιστάται να μετέχετε σε μια δραστηριότητα που έχει το στοιχείο του νερού, όπως το κολύμπι σε μια πισίνα ή η σάουνα, μια και αυτό θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε το συσσωρευμένο άγχος και την ένταση. Θα πρέπει επίσης να καλωσορίσετε κάθε εποικοδομητική δραστηριότητα που θα δώσει νόημα στον ελεύθερο σας χρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα συνιστάται να αποφύγετε οτιδήποτε που θα μπορούσε να σας εκθέσει στο κρύο, γιατί ένα κρυολόγημα είναι πολύ πιθανό. Είναι προτιμότερο να επιλέξετε τα ζεστά ρούχα παρά τα κομψά, εάν πρόκειται να μετέχετε σε υπαίθριες δραστηριότητες. Σε άλλες τομείς της ζωής σας, η Κυριακή αυτή υπόσχεται να δώσει θετικά αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφύγετε την πολύ σκέψη και επικεντρώσετε την προσοχή και τις δυνάμεις σας στη δράση. Ενδεχομένως οι περιστάσεις θα απαιτήσουν να δείξετε ετοιμότητα για να προλάβετε κάτι εν τη γενέσει του. Ωστόσο, δεν πρέπει να αγνοήσετε τα συναισθήματα των αγαπημένων σας. Αν η επίτευξη των στόχων σας μπορεί να βλάψει κάποιο από τα πρόσωπα αυτά, το σχέδιο σας πρέπει να εγκαταλειφθεί.

ΛΕΩΝ

Η επιτυχία σήμερα είναι δυνατή στον τομέα της αγάπης! Εάν είστε αδέσμευτοι, αναζητήστε το άλλο σας μισό με τη βοήθεια του Internet! Η μέρα προσφέρεται! Εάν είστε δεσμευμένοι και έχει υπάρξει πρόσφατα μια διαμάχη με το ταίρι σας, επιτρέψτε του λίγη περισυλλογή για να ηρεμίσει και να επανέλθει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα δεν επιτρέπει να διαχωρίσετε τους ανθρώπους σε καλούς ή κακούς. Στην πραγματικότητα, συνιστάται να αγνοήσετε την προσωπική σας άποψη, έστω και υποκριτικά προσποιώντας ότι σεβόμαστε τον συνομιλητή σας. Το απόγευμα ευνοεί τα ψώνια. Θα υπάρξει η ευκαιρία να αγοράσετε κάποια πράγματα που θέλετε ή χρειάζεστε, σε πολύ λογικές τιμές.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεση σας σήμερα μπορεί να είναι ανέμελη και παιχνιδιάρικη! Η αισιοδοξία σας αυτή μπορεί να φωτίσει τα χαμόγελα στα πρόσωπα των ατόμων που αγαπάτε. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και διακριτικοί κατά την διάρκεια πιθανής εξόδου σας,  καθώς κάποιο σχόλιο ή αστείο από την πλευρά σας πιθανόν τα μην αρέσει στην παρέα σας. Ο μόνος περιορισμός για σήμερα θα είναι τα ψώνια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για μερικούς μεταξύ σας, η μέρα θα φέρει πολύ χαρά και διασκέδαση  μέσα από εκδρομές και συναντήσεις. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε νέους φίλους. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να βρείτε στην ομήγυρη σας ομοϊδεάτες ή δυνητικούς συνεργάτες. Σήμερα ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τη επιπόλαιη συμπεριφορά στην επικοινωνία με τους ανθρώπους του αντίθετου φύλου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν θα ήταν σοφό, φίλοι Τοξότες, να αποκαλύψετε σήμερα τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, για να προστατευτείτε από τον κυνισμό των γύρω σας, τη δυσπιστία ή τον φθόνο. Σε γενικές γραμμές, τίποτα άλλο δεν μπορεί να σας αναστατώσει, να προκαλέσει συναισθήματα απογοήτευσης ή να φέρει έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνιστάται να ξεκουραστείτε, να κάνετε μια βόλτα στην εξοχή, να δείτε μια όμορφη ταινία ή να διαβάσετε ένα λογοτεχνικό έργο. Εάν αποφασίσετε να βγείτε στην  αγορά, θα πρέπει να περιοριστείτε μόνο στα πράγματα που σας είναι απαραίτητα. Αλλιώς θα ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι περισσότεροι από τους Υδροχόους θα είναι ευχαριστημένοι με τα γεγονότα της μέρας! Πολλές αναμένεται να είναι οι ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας. Είναι επίσης  πιθανό να δεχτείτε μια πρόσκληση σε μια εκδήλωση. Εάν αισθάνεστε ωστόσο κουρασμένοι, καλύτερα θα ήταν να αρνηθείτε την πρόσκληση και να απολαύσετε την θαλπωρή του σπιτιού σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Απόλυτη προτεραιότητα σας θα πρέπει να είναι η αναψυχή στο σπίτι ή η ρομαντική επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Όσοι επιχειρήσετε να «φλερτάρετε» πίσω από την πλάτη του συντρόφου σας, θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι οι συνέπειες θα είναι μακροχρόνιες. Οποιαδήποτε εξαπάτηση είναι πιθανό να αποκαλυφθεί σύντομα και αυτό θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην σχέση ή τον γάμο σας…

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being