Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΑΙΔΙ

/

Ένας εκπαιδευτικός χώρος με... Γερ-μανία για την πρόοδο των παιδιών

 Ένας εκπαιδευτικός χώρος με... Γερ-μανί...

Χαρίστε στα παιδιά σας την Γνώση της Γερμανική Γλώσσας

Το Κέντρο Γερμανικής Γλώσσας ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΓΓΕΛΑΡΗΣ γνωστό και σαν «sdpatras» δημιουργήθηκε το 2000 από καθηγητές-εξεταστές του Goethe Institut μετά την απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης να κλείσει το παράρτημα στην πόλη μας. Από τον Ιανουάριο του2000 μέχρι σήμερα είναι σημείο αναφοράς στον χώρο, μιας και σε αυτό διδάσκουν καθηγητές-εξεταστές διεθνώς αναγνωρισμένων εξετάσεων, κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων και φυσικοί ομιλητές της γλώσσας. Πάνω από όλα όμως στηριζόμαστε στην πολύχρονη πείρα μας και στην άρτια γνώση στη διδασκαλία της Γερμανικής Γλώσσας.

Όλη αυτή η γνώση και η εμπειρία, μετά από παρότρυνση των μαθητών μας, μεταφέρθηκε και στη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας. Από το 2009 λειτουργούν τμήματα Αγγλικών για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα. Η επίδοση των μαθητών μας στις εξετάσεις αγγίζει το απόλυτο, χωρίς να χάνουμε τον βασικό μας στόχο που είναι η άριστη γνώση της γλώσσας.

Το διαχρονικό μότο του εκπαιδευτηρίου μας είναι το «ΓΕΡμανία με την πρόοδο». Αυτό ακριβώς ήταν που μας ώθησε στην απόφαση να ασχοληθούμε με την ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ, ένα σύγχρονο αντικείμενο που συνδυάζει το παιχνίδι με την γνώση στις νέες τεχνολογίες όπως την πληροφορική, την φυσική, τα μαθηματικά. Η ενασχόληση με αυτή έχει όμως θετικές επιπτώσεις τόσο στον συναισθηματικό όσο και στον κοινωνικό τομέα. Η καλύτερη επιλογή για εμάς ήταν η συνεργασία με τον μοναδικό φορέα που έχει στην χώρα μας ολοκληρωμένη και πολλαπλά αξιολογημένη πρόταση σπουδών, την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

SDPATRAS.GR - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Παντανάσσης 33
Πάτρα, 26221

website: http://www.sdpatras.gr/
e-mail: [email protected]
Τηλ./Fax: 2610240699

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being