Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Υποψήφιος Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ ο Πατρινός Παύλος Μαρινάκης

Υποψήφιος Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ ο Πατρινός Παύλ...

Προσυνέδριο στην Πάτρα στις 11 Σεπτεμβρίου

Πραγματοποιήθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη το πρώτο Προσυνέδριο της ΟΝΝΕΔ, ανοίγοντας και επίσημα τη διαδρομή προς το 12ο Τακτικό Συνέδριο που θα διεξαχθεί στην Αθήνα το τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου. Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας τίμησαν με την παρουσία και τις τοποθετήσεις τους ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σταύρος Καλαφάτης, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Γεώργιος Στεργίου, ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννης Μπρατάκος, οι Βουλευτές Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, Δημήτριος Κούβελας και Δημήτριος Βαρτζόπουλος, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πλήθος κομματικών στελεχών, καθώς και εκατοντάδες ΟΝΝΕΔίτες και ΔΑΠίτες της Θεσσαλονίκης.

Στον προσυνεδριακό διάλογο έλαβαν το λόγο και τοποθετήθηκαν για τον απολογισμό και το μέλλον της Οργάνωσης η Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Μαρία Σαρηγιαννίδου, ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, ο Αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Λεμπέσης, ο τ. Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ Θεσσαλονίκης, Χαδούλης Ρίζος-Θοδωρής, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Βασίλης Γακόπουλος.

Ο νυν Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, ανακοίνωσε από βήματος την υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Οργάνωσης στο επικείμενο Συνέδριο και δεσμεύτηκε "για μια ΟΝΝΕΔ που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αναγέννηση της χώρας".

Τα Προσυνέδρια συνεχίζονται την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα και την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου στα Χανιά, ενώ η διαδικασία εκλογής συνέδρων έχει ξεκινήσει στην ιστοσελίδα members.onned.gr και ολοκληρώνεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις