Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επαγγελματίες ο "παπάς" με το καλάσνικοφ κι ο συνεργός του που έκλεψαν από την Ερυμάνθεια 150.000!

Επαγγελματίες ο "παπάς" με το ...

Μπούκαραν την Πέμπτη στο τραπεζικό υποκατάστημα

Επαγγελματίες ληστές εκτιμά η αστυνομία ότι είναι ο «παπάς» με το καλάσνικοφ και ο συνεργός του, που εισέβαλαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο υποκατάστημα τράπεζας στην Ερυμάνθεια Αχαϊας ,άρπαξαν το ποσό των 150.000 και εξαφανίστηκαν.

Κι αυτό γιατί όλες οι κινήσεις και οι επιλογές τους έδειχναν ανθρώπους που είχαν …διαβάσει πολύ καλά το σενάριο πριν δράσουν.

Οι ληστές αποδείχθηκε ότι γνώριζαν τα πάντα για τη λειτουργία του τραπεζικού υποκαταστήματος. Κι αυτό γιατί εκτός από το μεγάλο ποσό που άρπαξαν, πήραν φεύγοντας και το καταγραφικό μηχάνημα κι έτσι δεν άφησαν πίσω τους κανένα ίχνος.

Οι δύο υπάλληλοι της Τράπεζας δεν κατάφεραν να ενεργοποιήσουν το σύστημα συναγερμού, ενώ οι δράστες κατάφεραν να μείνουν μέσα στο υποκατάστημα για περίπου 20 λεπτά και στη συνέχεια να εξαφανιστούν με όχημα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε μετά την αποχώρησή τους και παρά το γεγονός ότι δυνάμεις αστυνομικών συνέκλιναν με ταχύτητα στο σημείο, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη ληστεία

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το μεσημέρι σε χωριό του Ερύμανθου, ενεργώντας από κοινού, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν σε τραπεζικό υποκατάστημα και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από το χρηματοκιβώτιο, το ταμείο και τις θυρίδες περισσότερα από (150.000)
ευρώ.
Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις