Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Προσέξτε τα οικονομικά σας σήμερα, φίλοι Κριοί! Θα μπείτε σε πειρασμό να κάνετε καταναλωτικής φύσης δαπάνες, αλλά πιθανά ο προϋπολογισμός σας να μην το επιτρέπει. Κάντε ένα  έλεγχο στις δαπάνες σας, προγραμματίστε τα έξοδα σας, αποταμιεύστε ένα μέρος του εισοδήματος σας, και εάν πρέπει οπωσδήποτε να ψωνίστε κάτι για να ξεσκάσετε, τουλάχιστον μην ξοδέψετε πολλά. Για όσους δεν έχουν πρόβλημα οικονομικό, σήμερα είναι μια καλή μέρα για επενδύσεις! 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είναι η ιδανική μέρα να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο για τον εαυτό σας! Μπορείτε να διεκδικήσετε μια προαγωγή ή μια μικρή αύξηση. Εάν αισθάνεστε ότι έχετε εγκλωβιστεί, μπορείτε να αρχίσετε δειλά-δειλά να ψάχνετε για εναλλακτικές λύσεις.  Εάν δεν αισθάνεστε καλά με την ζωή σας ή είστε δυστυχισμένοι, πρέπει να βρείτε τρόπο να ανατρέψετε τα στεγανά σας. Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε και όλο και κάτι θετικό θα προκύψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάτι καλό σας συμβαίνει αυτή την περίοδο, μπορεί όμως να το χαλάσετε οι ίδιοι με τις ανασφάλειες ή τις επιπόλαιες κινήσεις σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο, τον τελευταίο καιρό αισθανόσαστε ότι σας εκμεταλλεύονται, σήμερα όμως θα δείτε έμπρακτα ότι η σκληρή σας δουλειά αναγνωρίζεται. Σε οικογενειακό επίπεδο θα έχετε κάποιες πιέσεις σήμερα να  αναλάβετε περισσότερες ευθύνες ή να είστε περισσότερο παρόντες. Μπορεί κάτι τέτοιο να αντικρούεται με το επιβαρυμένο σας πρόγραμμα, αλλά θα πρέπει να συμβιβαστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως να αισθανθείτε αποθαρρυμένοι σήμερα και ενδεχομένως να παρερμηνεύσετε πράγματα και καταστάσεις. Με το να μην αντιμετωπίσετε επί τόπου, ότι σας ενοχλεί ή σας στενοχωρεί, μπορεί να σας βοηθήσει να βγάλετε τη μέρα σας, αλλά θα το κουβαλήσετε μαζί σας στο σπίτι. Είναι πολύ καλύτερο λοιπόν να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις άμεσα, για να καθαρίζει ο αέρας και να μην δημιουργούνται πολύ μεγαλύτερα προβλήματα.

ΛΕΩΝ

Κρύψτε κάρτες, αφήστε τα μετρητά στο σπίτι, γιατί σήμερα είστε πολύ επικίνδυνοι! Όσα έχετε επάνω σας θα τα ξοδέψετε! Σε σύντομο χρονικό διάστημα βέβαια προβλέπεται αύξηση του εισοδήματός σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τα ξοδεύετε όλα. Κάντε καλό προγραμματισμό των εξόδων σας και αρχίστε να σκέφτεστε να δημιουργήσετε ένα κεφάλαιο ασφαλείας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην ξεφεύγετε σήμερα από το πρόγραμμα, γιατί μέχρι το τέλος της μέρας θα βρεθείτε με σημαντικές καθυστερήσεις. Είναι μια πολύ καλή μέρα ωστόσο να αναρωτηθείτε εάν είστε ικανοποιημένοι από την δουλειά σας, εάν οι απολαβές σας είναι ανάλογες τις προσφοράς σας, εάν η καριέρα σας ακολουθεί την πορεία που θα θέλατε ή που περιμένατε, ώστε να κάνετε στο μέλλον τις ανάλογες αλλαγές και αναπροσαρμογές.

ΖΥΓΟΣ

Θα εκπλαγείτε σήμερα, με την θετική έννοια του όρου! Κάτι που προετοιμάζεται εδώ και καιρό, έφτασε η χρονική στιγμή να καρποφορήσει! Εναλλακτικά, ίσως να υπάρξει η οροθέτηση μιας ημερομηνίας, πολύ σημαντικής για την ενεργοποίηση ενός επαγγελματικού σχεδίου.  Και εκεί είναι που θα σας πιάσουν οι ανασφάλειες σας… Είμαι αρκετά καλός να τα βγάλω πέρα; Αξίζω μια τέτοια ευκαιρία; Επικεντρώστε την προσοχή σας σε αυτά που ξέρετε, και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για μια φορά στη ζωή σας, το να ξοδέψετε χρήματα ίσως και να σας βγει σε καλό! Θα υπάρξει μια εξαιρετική ευκαιρία σήμερα που θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε! Από την άλλη, ίσως να λάβετε κάποια είδηση που θα σας στενοχωρήσει. Φίλοι σας που ανήκουν στα ζώδια της γης θα είναι το γούρι σας σήμερα, ειδικά οι Ταύροι! Αν και είναι η εποχή της Παρθένου, φαίνεται να έχετε μια ιδιαίτερα στενή σχέση με τους Ταύρους

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να υπάρξουν κάποιες φιλονικίες σήμερα και μια έντονη ανταλλαγή «απόψεων» και από τις δύο πλευρές. Καλό θα ήταν να βγάλετε όλα σας τα απωθημένα, ώστε με την αφορμή αυτή να καθαρίσει ο αέρας και να μπορέσετε να καταλάβετε που βρίσκεστε. Μην αναλωθείτε όμως σε αιχμηρά σχόλια και προσβολές που δεν οδηγούν πουθενά και μπορεί να κόψουν οριστικά τις γέφυρες επικοινωνίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να βγείτε από το καβούκι σας και να τολμήσετε! Έντονο είναι το ενδεχόμενο να βρείτε μια πηγή εισοδήματος έξω από την κύρια απασχόληση σας. Μπορεί να είναι όμως και ένα δώρο υπό μορφή χρηματικής ενίσχυσης ή να σας επιστρέψουν χρήματα που δανείσατε και θεωρούσατε προ πολλού χαμένα. Οι ελεύθεροι δεν θα ήταν κακό να πλησιάσετε ένα άτομο που θα σας ενδιαφέρει, γιατί μπορεί να προκύψει κάτι καλό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άσχετα με την οικονομική σας κατάσταση, σήμερα ίσως αισθανθείτε κάποια έλλειψη μετρητών στην τσέπη σας. Δεν είναι κακό να ζητήσετε βοήθεια, εάν κρίνετε ότι την χρειάζεστε, όποιας μορφής και αν είναι αυτή. Δεν χρειάζεται να έχετε πάντοτε τα πάντα υπό έλεγχο. Μια συνηθισμένη και βαρετή διαδρομή, μπορεί σήμερα να αποδειχτεί εξαιρετικά απολαυστική…

ΙΧΘΕΙΣ

Η μουσική φαίνεται να κυλάει στις φλέβες σας σήμερα και να κυριαρχεί στο μυαλό σας. Μην σας φανεί περίεργο που θα μουρμουρίζετε όλη τη μέρα τον μουσικό σκοπό που ακούσατε το πρωί στο ραδιόφωνο. Η δημιουργική σας ορμή και η διαίσθηση σας, παράλληλα με την καλή σας ψυχολογία, μπορούν να σας βοηθήσουν να σας οδηγήσουν σε μαγικά αποτελέσματα!

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being