Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 1 Σεπτεμβρίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 1 Σεπτεμβρίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Να έχετε ανοιχτό μυαλό και καρδιά σήμερα. Είναι δύσκολο για σας να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας όταν αφορά ζητήματα έρωτα και φιλίας, σήμερα όμως θα πρέπει να πάρετε αποστάσεις από τα πράγματα για να δείτε επί καθαρά. Ζητήστε διευκρινήσεις για σχέδια και προγράμματα που καταστρώνονται. Το βραδάκι θα έχετε μια ευχάριστη έξοδο σε φιλικό κύκλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάτι που θα ακούσετε και θα μάθετε κατά την διάρκεια της μέρα θα σας κάνει ανήσυχους, ακόμη και εάν πρόκειται για θετικές ειδήσεις.  Μην πανικοβάλλεστε όμως. Εάν είναι θετική είδηση, τότε όλα πάνε καλά, εάν είναι αρνητική, δεν θα είναι κάτι που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε.  Εκτός αυτού, μην αποσπάτε η προσοχή σας στην δουλειά από κουτσομπολιά, γιατί θα σας ρίξουν ψυχολογικά χωρίς λόγο και ουσία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιος είναι καλά σήμερα, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα είστε εσείς… Θα μπορούσατε να είστε, αλλά έχει κολλήσει το μυαλό σας σε κάτι και ανακυκλώνετε την μιζέρια σας… Διατηρήστε καθαρό μυαλό και επικεντρώστε την προσοχή σας σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό! Είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να πάρετε αποστάσεις από τις καταστάσεις και να προσπαθήσετε να αξιολογήσετε την συνολική εικόνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ανασφάλεια την αισθάνεστε σήμερα και θέλετε να αποτραβηχτείτε στα ενδότερα σας, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Ευτυχώς για σας είναι Κυριακή, οπότε δεν χρειάζονται πολλές δικαιολογίες… Είμαι η ιδανική μέρα που θα την αφιερώσετε στην περιποίηση σας, στην ανάγνωση ενός βιβλίου και γενικά στην χαλάρωση και ανασυγκρότηση σας. Εάν παρ όλα αυτά θα πρέπει να έχετε κάποια κοινωνική διάδραση, βάλτε τα δυνατά σας να μην απαντάτε μονολεκτικά ή με κραυγές και βρυχηθμούς.

ΛΕΟΝ

Προσέξτε λίγο σήμερα τι λέτε και σε ποιούς το λέτε, γιατί οι απερισκεψίες σας μπορούν να σας στοιχίσουν ενδεχομένως ακριβά! Προγραμματίστε τη μέρα σας σύμφωνα με τις πραγματικές σας ανάγκες και επιθυμίες, ώστε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την Κυριακή σας, αποφύγετε όμως να οδηγήσετε, εάν αυτό είναι δυνατό, ή αφήστε να οδηγήσει κάποιος άλλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως να χρειαστεί σήμερα να στηρίξετε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο και στην προσπάθεια σας αυτή, θα προσπαθήσετε να εκμαιεύσετε όσες περισσότερες λεπτομέρειες χρειάζεται, βγάζοντας λίγο μια μητρική ή πατρική φιγούρα. Στηρίξτε τον με όποιο τρόπο νομίζετε εσείς πρόσφορο, τονώστε την αυτοπεποίθηση του και θα αισθανθείτε και σεις καλύτερα. 

ΖΥΓΟΣ

Θέλετε να αισθανθείτε ο εαυτός σας σήμερα, χωρίς δεσμεύσεις και στεγανά. Κάποιο πρόσωπο όμως ίσως χρειαστεί την στήριξη σας. Εάν θεωρήσετε ότι έχετε την διαύγεια και τις δυνάμεις, ασχοληθείτε με τις ανάγκες του, χωρίς όμως να καταστρέψετε το δικό σας πρόγραμμα. Εάν προτιμάτε να αποτραβηχτείτε και να ηρεμήσετε, κάντε το, ενημερώνοντας επίσης τους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ότι δεν έχετε κάτι μαζί τους. Οι μέρες είναι πονηρές και μπορεί να παρεξηγηθείτε…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα αισθάνεστε πραγματικά καλά, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Άλλα θα λέτε, άλλα θα αντιλαμβάνονται οι γύρω σας. Επίσης, τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως τα βλέπετε και τα αντιλαμβάνεστε. Η φιλική σας παρέα, μετά από μια περίεργη ομοφωνία, μπορεί να βρεθεί σύσσωμη απέναντι σας και θα εκπλαγείτε. Βέβαια η παρεξήγηση θα λυθεί, αλλά θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθάνεστε αισθησιακοί σήμερα και σε διάθεση να φλερτάρετε. Κάντε όμως και κάποια επιλογή και μην εξαπολύετε τα βέλη σας προς όλες τις κατευθύνσεις ταυτόχρονα… Η γοητεία σας δεν θα σας οδηγήσει και πολύ μακριά σήμερα, αλλά δεν θα πρέπει να απογοητεύεστε. Ίσως θα ήταν καλύτερα, όλη αυτή την ενέργεια να την διοχετεύσετε σε φιλικά πρόσωπα, σε άτομα που ξέρετε ότι σας αγαπάνε, ότι και να κάνετε, ότι και να πείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βγείτε από το σπίτι σήμερα, φίλοι Αιγόκεροι! Κάντε βολτούλες, προγραμματίστε εκδρομές ή αποδράσεις, συναντήστε φίλους ή πηγαίνετε για ποτά. Θα αλλάξει η ψυχολογία σας και θα κοινωνικοποιηθείτε. Ίσως δε να χρειαστεί την στήριξη σας ένα δικό σας πρόσωπο κατά την διάρκεια της μέρας. Το θετικό σας πνεύμα και η καθαρή ματιά σας θα τον βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό να αξιολογήσει στις καταστάσεις που βιώνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και ζώδιο του αέρα, έχετε βαθιά συναισθήματα, παρόλα αυτά καλά κρυμμένα κάτω από το προσωπείο σας. Σήμερα το συναίσθημα που θα κυριαρχήσει είναι η σύγχυση! Θα πρέπει να κοινωνικοποιηθείτε, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ενώ το μόνο που θέλετε είναι να περάσετε μια ήρεμη μέρα. Μια συζήτηση από ψυχής με γνωστό σας πρόσωπο μπορεί να καταλήξει σε άβολες καταστάσεις, εάν δεν είστε και οι δύο προετοιμασμένοι για εξομολογήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Το συναίσθημα θα είναι έντονο σήμερα και εσείς θα αισθάνεστε εξαιρετικά ευάλωτοι και τρωτοί! Αφιερώστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και την ανασυγκρότηση σας, παρόλο που η συμπάθεια για τα προβλήματα των δικών σας ατόμων μπορεί να σας βάλουν σε πειρασμό να αφιερώσετε ολόκληρη την μέρα σας στην ικανοποίηση των δικών τους αναγκών.

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being