Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΑΙΔΙ

/

Έξυπνα και πρακτικά tips από το Arvana Baby, για την πρώτη μέρα στον παιδικό σταθμό

Έξυπνα και πρακτικά tips από το Arvana B...

Ασφάλεια, πρακτικότητα, αλλά και…στιλ!

Το καλοκαίρι σχεδόν τελείωσε  και με τη νέα σχολική χρονιά να πλησιάζει πρέπει παιδιά και γονείς να προετοιμαστούν κατάλληλα. Δείτε μερικά πρακτικά tips από το Arvana Baby που θα κάνουν εύκολη και ευχάριστη τη ζωή του μικρού σας στον παιδικό σταθμό, αλλά και τη δική σας!

Επιλέγοντας τσάντα

Η τσάντα για τον παιδικό σταθμό θα πρέπει να είναι ανατομική με χοντρά πιασίματα για τους ώμους και στο σωστό μέγεθος για το παιδί. Θα πρέπει να έχει εύκολο κούμπωμα για να μπορεί να την ανοίγει μόνο του και αρκετό χώρο για να χωράει τα απαραίτητα τα οποία συνήθως είναι: Μια αλλαξιά ρούχα και εσώρουχα, τάπερ φαγητού, μαχαιροπήρουνα κατάλληλα για παιδιά, παγούρι, μια πετσετούλα για την ώρα το φαγητού, πάνες (αν ακόμα φοράει) και μωρομάντηλα.

Επιλέγοντας Τάπερ φαγητού

Η επιλογή πρέπει να γίνει προσεκτικά, ως προς τη ποιότητα των υλικών και ως προς τη αντοχή τους μιας και η χρήση τους θα είναι καθημερινή σε χέρια παιδιών. Προτείνουμε επώνυμες εταιρείες, ελεγμένες και αξιόπιστες, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να αλλάξετε τάπερ μέσα στη σχολική χρονιά.

Ως προς το υλικά υπάρχουν δύο επιλογές. Τα πλαστικά και τα ανοξείδωτα τάπερ.

Τα πλαστικά είναι πιο ελαφριά και βολεύουν καλύτερα στη μεταφορά τους. Πρέπει να προσέξετε όμως να είναι κάποιας επώνυμης εταιρείας για να είναι ασφαλή για τα παιδιά και οπωσδήποτε από πλαστικό απαλλαγμένο από BPA! Υπάρχουν τάπερ με στεγανά καπάκια για την αποφυγή διαρροών και με εσωτερικά διαχωριστικά για το διαχωρισμό των τροφών. Επίσης ένα πλαστικό τάπερ καλής ποιότητας μπορεί να μπει σε πλυντήριο πιάτων και σε φούρνο μικροκυμάτων.

Τα ανοξείδωτα τάπερ είναι πιο ανθεκτικά καθώς το ατσάλι δεν φθείρεται, δεν στραβώνει και δεν χαράζει και έτσι η διάρκεια ζωής τους μεγαλώνει αισθητά. Είναι πολύ εύκολα στο καθάρισμα γιατί δεν κρατούν μυρωδιές αλλά είναι λίγο πιο δύσκολα στη μεταφορά λόγω βάρους. Τα ανοξείδωτα τάπερ μπορούν να μπουν σε θερμοθάλαμο.

Επιλέγοντας Παγούρι

Το βασικό χαρακτηριστικό που πρέπει να προσέξουμε για την επιλογή παγουριού είναι το στόμιο. Πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο απλό χωρίς περιττά μέρη και γωνίες έτσι ώστε να μπορεί να καθαριστεί εύκολά και να μην αποτελέσει μετά από λίγο καιρό εστία μικροβίων. Σχετικά με το υλικό, υπάρχουν και εδώ οι ίδιες επιλογές που υπάρχουν και στα τάπερ φαγητού, πλαστικό και ανοξείδωτο και ισχύουν τα ίδια χαρακτηριστικά για το καθένα.

Μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα στο κατάστημα Arvana Baby, αλλά και online στο www.arvana.gr. Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε και να κάνουμε την πρώτη μέρα στο σταθμό πιο εύκολη!

Info

Arvana

Ερμού 70 & Κανακάρη, Πάτρα

Τ. 2610 224910

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being