Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Στο σημείο της τραγωδίας-Ξεσπά ο πατέρας του αδικοχαμένου παιδιού

Αίγιο: Στο σημείο της τραγωδίας-Ξεσπά ο ...

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

Συγκλονίζει το ξέσπασμα του χαροκαμένου πατερά λίγες ώρες μετά την ασύλληπτη τραγωδία στο Αίγιο με θύματα ένα παιδάκι ενάμιση έτους και την γιαγιά του.

Ο 28χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου που ανέβηκε στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να χτυπήσει με σφοδρότητα την γιαγιά και το μωρό εκτοξεύοντας τους κάποια μέτρα μακριά. Τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα αδυνατούν να συλλάβουν το μοιραίο δυστύχημα που σημειώθηκε.

Ο πατέρας του μωρού και γιος της άτυχης γυναίκας που βρήκαν τραγικό θάνατο, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open ξέσπασε λέγοντας: «Θέλω να πω στην αστυνομία να μην τον αφήσουν γιατί θα κάνω κακό και ας πάω φυλακή δεν με νοιάζει».

«Να τον κλείσουν φυλακή, το παιδί μου, η πεθερά μου» φωνάζει η μητέρα.

 

«Εμείς δεν τους έχουμε θάψει ακόμα κι αυτός κυκλοφορεί ελεύθερος. Ο Γιαννάκης μας και η μητέρα μου δεν έχουν ταφεί κι ο φονιάς είναι έξω. Που είναι η δικαιοσύνη; Δεν μπορούμε να ανασάνουμε, ο πόνος μας είναι μεγάλος» λέει στο protothema.gr με τρεμάμενη φωνή η η κόρη της άτυχης γυναίκας και θεία του μόλις ενός έτους Ιωάννη. 

Συγκλονισμένη είναι και όλη η τοπική κοινωνία που δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Ο πόνος είναι βουβός στο σημείο της τραγωδίας όπου υπάρχουν λίγα λουλούδια.

Λίγα λουλούδια στο σημείο της τραγωδίας

Νωρίτερα, ελεύθερος με απόφαση εισαγγελέα από το ναυτοδικείο Πειραιά, αφέθηκε ο 28χρονος -στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων – που φέρεται να σκότωσε και να εγκατέλειψε στο δρόμο μια 67χρονη γυναίκα και ένα μωρό, το εγγονάκι της, στο Αίγιο.

Μάλιστα, ο 28χρονος έφτασε στο σημείο να πηδήξει στη θάλασσα, στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης! Μετά από όλα τα παραπάνω, εισαγγελέας από το ναυτοδικείο Πειραιά, έκρινε, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ότι ο άνθρωπος αυτός, μπορεί να αφεθεί ελεύθερος. Κάτι που έγινε ήδη, από χθες το βράδυ!

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 28χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και θέρισε την 67χρονη γιαγιά που περπατούσε στο πεζοδρόμιο μαζί με το δύο μηνών εγγονάκι της! Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 7.00 το απόγευμα της Κυριακής.

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη και η φράση που βγαίνει από το στόμα όλων όσων έγιναν μάρτυρες  είναι μία «Μην δει ανθρώπου μάτι αυτό το πράγμα».

Το αυτοκίνητο παρέσυρε και τις δύο, χτυπώντας τους με δύναμη πάνω σε μάντρα, συνθλίβοντας τους στην κυριολεξία.

Το σημείο της τραγωδίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις