Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η τραγωδία στις Καμάρες με την θανατηφόρα παράσυρση γιαγιάς και μωρού και την καταδίωξη του δράστη στη θάλασσα

Η τραγωδία στις Καμάρες με την θανατηφόρ...

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του συμβάντος

Αυτό που συνέβη χθες στις Καμάρες Αιγίου πραγματικά, δεν έχει προηγούμενο. Ο οδηγός μιας BMW, κοντά στη στροφή που οδηγεί στα Μπαρμπουναίικα, αφού έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, καβάλησε το πεζοδρόμιο και χτύπησε μια 67χρονη γυναίκα που βρίσκονταν στην περιοχή για διακοπές και το μόλις ενός έτους εγγονάκι της και τους σκότωσε.

Το κακό δεν σταμάτησε εκεί. Ο 28χρονος οδηγός εγκατέλειψε στο σημείο το αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή πεζός. Οταν τον εντόπισαν οι αρχές στην παραλία του Λόγγου, προσπάθησε να διαφύγει πέφτοντας στη θάλασσα!!!

Συγκλονισμένοι οι συγχωριανοί της 67χρονης Ε.Μ. δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που βρήκε το χωριό τους, καθώς η γυναίκα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους και βέβαια έχασε άδικα τη ζωή της μαζί με τον εγγονό της, που δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον κόσμο.

*με στοιχεία από filodimos.gr

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο συνέβη χθες το απόγευμα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών - Αθηνών, στις Καμάρες.

Ειδικότερα, 28χρονος ημεδαπός, οδηγώντας αυτοκίνητο, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα μια 67χρονη ημεδαπή που κινούταν πεζή σε πεζοδρόμιο, καθώς και τον ανήλικο – ενός έτους - εγγόνο της, τον οποίο συνόδευε.

Ο 28χρονος εγκατέλειψε με το όχημά του, τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, ενώ έπειτα από αναζητήσεις των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα σε παραλία στον Λόγγο, όπου και συνελήφθη.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Ναυτοδικείου Πειραιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις