Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγωδία στις Καμάρες Αιγίου: Σκότωσε γιαγιά και εγγονό με το αυτοκίνητο και έφυγε

Τραγωδία στις Καμάρες Αιγίου: Σκότωσε γι...

Πένθος στο χωριό

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία στις Καμάρες του Αιγίου, μετά από φρικτό θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην παλαιά εθνική οδό. Θύματα μια 67χρονη και το λίγων μηνών εγγόνι της, οι οποίοι βρήκαν ξαφνικό θάνατο, όταν ένα διερχόμενο ΙΧ τις χτύπησε την ώρα που αυτές περπατούσαν στο πεζοδρόμιο.

Όπως γράφει η δημοσιογράφος του filodimos.gr Πέπη Σπηλιωτοπούλου, αγνωστος οδηγός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου του και χτύπησε 67χρονη με το λίγων μηνών εγγονάκι της που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο, σκοτώνοντάς τους και τους δυο.

Ο οδηγός αρχικά τράπηκε σε φυγή, ωστόσο οι αρχές που ειδοποιήθηκαν, αμέσως ξεκίνησαν έρευνες, εντοπίζοντάς τον λίγο αργότερα σε θαλάσσια περιοχή κοντά στον τόπο του συμβάντος. Μάλιστα ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει από τους αστυνομικούς, εγκαταλείποντας το ΙΧ του και πέφτοντας στη θάλασσα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές. Ωστόσο, τον συνέλαβαν και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για την απόδοση κατηγορίων. 

Το χωριό βυθίζεται στο πένθος για τον άδικο χαμό μιας αγαπητής χωριανής και του βρέφους εγγονιού της...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις