Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ημέρες... ορκωμοσίας- Πότε θα γίνουν σε Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και δήμους της Αχαΐας

Ημέρες... ορκωμοσίας- Πότε θα γίνουν σε ...

Αυτή και την επόμενη εβδομάδα

Στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης 29 Αυγούστου στο Συνεδριακό  του Πανεπιστημίου Πατρών, θα γίνει η ορκωμοσία της νέας περιφερειακής αρχής της Δυτικής Ελλάδας και του νέου περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη.

Στο Δήμο της Πάτρας, η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής του Κώστα Πελετίδη και των λοιπών μελών του δημοτικού συμβουλίου Πάτρας θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή 23 Αυγούστου, στις 7:00μ.μ., στο Παλαιό δημοτικό νοσοκομείο.

Στο Αίγιο, η δημοτική αρχή του Δημήτρη Καλογερόπουλου θα ορκιστεί το  Σάββατο 31 Αυγούστου στις 8 το βράδυ στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου «Πολύκεντρο» στην παραλία Αιγίου.

Ο νέος δήμαρχος Καλαβρύτων θα ορκιστεί το Σάββατο 24 Αυγούστου, στις 11 το πρωί στη Μαθητική Εστία Καλαβρύτων και την επόμενη μέρα ο νέος δήμαρχος Αθανάσιος Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει τους νέους αντιδημάρχους . Το απόγευμα της ίδια μέρας θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δημοτικό συμβούλιο για την εκλογή του προεδρείου, της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής.

Στο δήμο Δύμης, η νέα δημοτική αρχή του Σπύρου Μυλωνά θα ορκιστεί τη Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 8 το βράδυ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Κάτω Αχαΐας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις