Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σε δραματική σειρά εποχής με φόντο τον Θεσσαλικό κάμπο η Έλλη Τρίγγου

Σε δραματική σειρά εποχής με φόντο τον Θ...

Η σειρά "Άγριες Μέλισσες" θα έχει για πρωταγωνιστές τους Φέρτη, Δανδουλάκη, Κατερίνα Διδασκάλου, Μαρία Κίτσου & Λεωνίδα Κακούρη και προορίζεται για τον ΑΝΤ1

Το 1ο διαφημιστικό τρέιλερ της νέας πολλά υποσχόμενης δραματικής σειράς του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, με τίτλο «Άγριες μέλισσες» που θεωρείται από τις πλέον αναμενόμενες παραγωγές της νέας σεζόν 2019-2020 δόθηκε στη δημοσιότητα.

Πρόκειται όπως γράφτηκε για μία ακριβή παραγωγή με ένα μέρος να προέρχεται και από κρατική επιχορήγηση.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν μεγάλα ονόματα με πολύχρονη καριέρα στην τηλεόραση και το θέατρο, όπως η Κάτια Δανδουλάκη και ο Γιάννης Φέρτης. Η πρωτότυπη ιδέα του σεναρίου είναι της Μελίνας Τσαμπάνη, η οποία και υπογράφει το σενάριο με τους Βαγγέλη Νάση, Βάσια Καριτινού και Θωμά Τσαμπάνη ενώ τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει ο Λευτέρης Χαρίτος με τον Σπύρο Μιχαλόπουλο και τον Σταμάτη Πατρώνη.

Ανάμεσα στα ονόματα των ηθοποιών που ανακοινώθηκαν πως παίζουν στις «Άγριες Μέλισσες» είναι και η Μαρία Κίτσου που πέρυσι συνεργάστηκε στην παράσταση «Οιδίπους» του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, η Πατρινή φωτογενής ηθοποιός Έλλη Τρίγγου που μετά την Βρετανική σειρά «The Durrells» όπου πήρε μέρος και γυρίστηκε στην Κέρκυρα τώρα παίζει στις «Άγριες Μέλισσες», η Δανάη Μιχαλάκη, o Λεωνίδας Κακούρης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Γιώργος Σουξές, η Θεοφανία Παπαθωμά, ο Δημήτρης Γκοτσοπουλος, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, κ.α.

Ο ΑΝΤ1 λοιπόν κυκλοφόρησε ήδη το πρώτο τρέιλερ και όπως φαίνεται πρόκειται για ένα σήριαλ γεμάτο μυστήριο και δράση. Η ιστορική μυθοπλασία προσελκύει το ενδιαφέρον των θεατών ανά τον κόσμο και ο ΑΝΤ1 θέλει να αξιοποιήσει τη συγκυρία, όπως έγραψε το typologies.gr.

Προηγήθηκε το «Νησί» στο Mega πριν από μία δεκαετία και η σειρά «Ζωή εν Τάφω», βασισμένη στο μυθιστόρημα του Στρατή Μυριβήλη, κόστους 1.632.000 ευρώ, την περασμένη σαιζόν στην κρατική τηλεόραση. Η δραματική σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες»  είναι η φετινή επιλογή του ΑΝΤ1, μια παραγωγή προϋπολογισμού 6.000.000 ευρώ. Για τη σειρά αυτή ο ΑΝΤ1 κατέθεσε & φάκελο προκειμένου να λάβει ενίσχυση βάσει του νόμου για τις οπτικοακουστικές παραγωγές.

Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται στον Θεσσαλικό Κάμπο όπου τρεις γυναίκες, τρεις αδελφές που την δεκαετία του 50 μένουν ορφανές, χωρίς να τις προειδοποιήσει κανείς και χωρίς να έχουν προετοιμαστεί καθόλου για αυτό, μένουν ολομόναχες και για να επιβιώσουν πρέπει να κρατηθούν η μια από την άλλη, να ενωθούν σαν μια γροθιά.

Η Ελένη που είναι η μεγαλύτερη κάνει τα πάντα για να φροντίσει τις άλλες δυο μικρότερες ωστόσο το γεγονός ότι είναι ανύπαντρες γυναίκες σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία και σε μια εποχή που το απαγορεύει δεν τις βοηθά σε αυτό...Όταν ο γιος του μεγαλύτερου γαιοκτήμονα της περιοχής Δούκα Σεβαστού (Λεωνίδας Κακούρης) τους χτυπά την πόρτα και ζητά το χέρι της Ελένης, εκείνη διχάζεται ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά. Η λογική της, της λέει πως αυτός ο γάμος είναι η μόνη λύση για να ζήσουν αυτή και η αδελφές της, όχι μόνο με αξιοπρέπεια αλλά και με άνεση ενώ η καρδιά της επιμένει να αρνηθεί την πρόταση, γιατί ο μοναδικός άνδρας που ερωτεύτηκε ποτέ στη ζωή της είναι ο Λάμπρος (Δημήτρης Γκοτσοπουλος).

Φυσικά η Ελένη όσο και αν πονάει επιλέγει να ακολουθήσει την φωνή της λογικής και παρόλο που είναι σίγουρη  ότι ο γιος του Σεβαστού δεν την αγαπά και πως το μόνο που θέλει στην πραγματικότητα είναι να εκμεταλλευτεί την περιουσία και τα κτήματα των τριών αδελφών, δέχεται να τον παντρευτεί αλλά με λευκό γάμο.

Ενώ στο χωριό επιστρέφει και ο Λάμπρος μόνο που τώρα πια είναι παντρεμένος και δείχνει να έχει ξεχάσει ολοκληρωτικά την Ελένη. Μετά από αυτό η Ελένη έχει και έναν λόγο παραπάνω να παντρευτεί τον Σέργιο, ο γάμος τους γίνεται με κάθε επισημότητα, παρά της αντιρρήσεις της Μυρσίνης Σεβαστού (Κατερίνα Διδασκάλου), η οποία δεν αποδέχεται με τίποτα την Ελένη.

Ο Σέργιος παρόλο που είχαν συμφωνήσει εξ αρχής ότι ο γάμος τους θα είναι λευκός, φαίνεται να μην τηρεί τον λόγο του και όταν η Ελένη αρνείται πεισματικά να τον αφήσει να την αγγίξει, εκείνος αγριεύει και επιχειρεί να βιάσει μια από τις αδελφές της. Τότε τα τρία κορίτσια πέφτουν πάνω του με ορμή σαν άγριες μέλισσες και τον κατασπαράζουν!

*Tον ρόλο της μεγαλύτερης αδελφής υποδύεται η Μαρία Κίτσου κι αυτόν της μεσαίας, η Έλλη Τρίγγου, η οποία πρωτοέγινε γνωστή μέσα από την κινηματογραφική ταινία "Suntan".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight