Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από την Πέμπτη 8/8 & στην Πάτρα το "Χελς Κίτσεν: Οι Βασίλισσες του Εγκλήματος"

Από την Πέμπτη 8/8 & στην Πάτρα το &...

Με Μελίσα ΜακΚάρθι, Ελίζαμπεθ Μος και Τίφανι Χαντίς

Ταυτόχρονα με την έξοδο του στις αίθουσες των ΗΠΑ θα δούμε και στην Ελλάδα & στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare, από την Πέμπτη 8 Αυγούστου την ταινία «Χελς Κίτσεν: Οι Βασίλισσες του Εγκλήματος» σε σκηνοθεσία της Άντρεα Μπερλόφ που υπογράφει και το σενάριο.

Στους τρεις γυναικείους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται οι Μελίσα ΜακΚάρθι, Ελίζαμπεθ Μος και Τίφανι Χαντίς.

Διάρκεια: 102 λεπτά.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Νέα Υόρκη, 1978. Τα 20 οικοδομικά τετράγωνα με τα ενεχυροδανειστήρια, τους οίκους ανοχής και τα διαβόητα μπαρ ανάμεσα στην 8η Λεωφόρο και τον ποταμό Χάντσον που ανήκουν στην ιρλανδική μαφία και είναι γνωστά ως Χελς Κίτσεν, δεν είναι το πιο εύκολο μέρος να ζει κανείς. Ή το πιο ασφαλές. Όταν τρεις μαφιόζοι μπαίνουν φυλακή, οι γυναίκες τους θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, συνεχίζοντας το «έργο» τους και μάλιστα πολύ πιο δυναμικά και αποτελεσματικά. Πρωτοστατούν στις κομπίνες και αναγνωρίζονται ως άξια μέλη της τοπικής μαφίας.

Το σενάριο όπως διαβάσαμε είναι βασισμένο σε κόμικ βιβλίο της Vertigo. Η δράση εκτυλίσσεται τη δεκαετία του ’70. Η 49χρονη Μελίσα ΜακΚάρθι ήταν υποψήφια φέτος για το Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου για την εξαιρετική ερμηνεία της στο «Θα μπορούσες ποτέ να με συγχωρέσεις» της Μάριελ Χέλερ όπου υποδύθηκε ένα υπαρκτό πρόσωπο, τη συγγραφέα Λι Ίσραελ που κατηγορήθηκε για πλαστογράφηση επιστολών διάσημων προσώπων όπως ηθοποιών και συγγραφέων.

Όσο για την 37χρονη Ελίζαμπεθ Μος που στο «Χελς Κίτσεν: Οι Βασίλισσες του Εγκλήματος» κάνει την πιο βίαιη από τις τρεις γυναίκες που ενώνουν τις δυνάμεις τους και από απλές νοικοκυρές, μεταμορφώνονται σε θηλυκούς γκάνγκστερ, την είδαμε την περασμένη σαιζόν σε ένα μικρό ρόλο στο «Ο Κύριος και το Όπλο» όπου πρωταγωνιστούσε ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ ενώ παίζει και στην εξαιρετική τηλεοπτική σειρά «The Handmaid's Tale».

Το «Χελς Κίτσεν: Οι Βασίλισσες του Εγκλήματος» σε διανομή από την Τanweer θα παίζεται τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture