Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 18 Αυγούστου 2019

Τα ζώδια σήμερα 18 Αυγούστου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση σας είναι θαυμάσια σήμερα και οι κοινωνικές επαφές είναι στο επίκεντρο! Αφήστε για λίγο προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα στο περιθώριο και απολαύστε την μέρα. Μια μικρή απόδραση θα ήταν εξαιρετική για την ανασυγκρότηση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σκεφτείτε θετικά και απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.  Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα απογειώσουν τους ελεύθερους, ενώ οι δεσμευμένοι θα έχετε την εύνοια της τύχης να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκμεταλλευτείτε τα καλά που έρχονται και μην είστε απαισιόδοξοι! Η κακή σας ψυχολογία δημιουργεί διάχυτες διαφωνίες εις βάρος σας, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Στο τέλος θα μείνετε μόνοι και θα μιζεριάζεστε…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως προχωρήσετε σε μια παράλληλη σχέση που θα σας προβληματίσει στο μέλλον πολύ, γιατί θα απειληθείτε με ξαφνικές αποκαλύψεις. Θα έρθετε σε επαφή σήμερα με σημαντικά πρόσωπα που θα βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελτικά  σας σχέδια.

ΛΕΩΝ

Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με προσοχή και υπομονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάντε την επανάσταση σας, αλλά αποφεύγοντας λογομαχίες. Τα άστρα δεν ευνοούν την απερίσκεπτη υπογραφή συμβολαίων, συμφωνιών και καινούργιων σχέσεων. Μελετήστε καλά τις κινήσεις σας! Περιορίστε επίσης την γκρίνια σας, γιατί εκνευρίζετε τους γύρω σας…

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί  κάποιος, με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα, να θελήσει να λύσει το πρόβλημα και να έρθετε και πάλι πιο κοντά. Σκεφτείτε καλά πριν κινηθείτε, προς οποιαδήποτε κατεύθυνση επιλέξετε! Θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι δεν έχει δόλιες βλέψεις…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σταματήστε να ζείτε στο άγχος! Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα και η αισθηματική σας ζωή είναι στο χέρι σας να βελτιωθεί! Το διάστημα αυτό μπορείτε να βελτιώσετε στο γάμο ή την σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι να βρείτε ένα νέο σύντροφο με καλές προοπτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκφράστε το θαυμασμό σας σε άτομα που αγαπάτε και που το αξίζουν πραγματικά. Αρχίζει μια νέα καταλυτική περίοδος σε όλους τους τομείς. Η τύχη είναι με το μέρος σας, χρειάζεται όμως και σκληρή δουλειά, τόσο σε επαγγελματικής φύσης θέματα, όσο και στα συναισθηματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ρίξτε βάρος της προσπάθειας σας, για να προωθήσετε μελλοντικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσοχή όμως στην υπερβολική σας σιγουριά! Η διαίσθηση σας σήμερα μπορεί να είναι απατηλή! Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στο μέλλον…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις που δημιουργούν συνεχείς προστριβές. Τώρα είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος να επαναφέρετε την ισορροπία στην σχέση σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Ερωτευθείτε, διασκεδάστε, χαρείτε, είναι η κατάλληλη εποχή για να βρείτε επιτέλους το ταίρι σας οι αδέσμευτοι!  Αναφορικά με τα επαγγελματικά σας, οργανώστε τα επαγγελματικά σας και μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα.

 πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being