Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 17 Αυγούστου 2019

Τα ζώδια σήμερα 17 Αυγούστου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Τα άστρα θα κάνουν τα πράγματα από αισθηματικής πλευράς πιο αισιόδοξα. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες νέων γνωριμιών με κάποιο ενδιαφέρον άτομο να σας προσεγγίζει! Τα επαγγελματικά καλυτερεύουν και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα σας ανταμείψουν. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ότι εκκρεμότητες έχετε, καλά θα κάνετε να τις τακτοποιήσετε σύντομα. Αιφνιδιάστε ευχάριστα το ταίρι σας με ένα ρομαντικό δείπνο! Το κλίμα θα είναι εξαιρετικό και θα συμβάλει κατά πολύ στην θετική ατμόσφαιρα στη σχέση. Προσοχή όμως στα οικονομικά σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάντε οικονομία, γιατί κάποιες απολαβές, πάνω στις οποίες είχατε ποντάρει, ίσως καθυστερήσουν. Η στενότητα των οικονομικών σας ανακόπτουν προσωρινά την πρόοδο σας. Αν όμως προσαρμοστείτε και μειώσετε περιττά έξοδα, δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πλανητικό σύστημα σας ευνοεί! Βλέπετε όμως κάποιες φορές τα πράγματα μέσα από ροζ γυαλιά, κάτι που θα πρέπει να ελέγξετε. Επικοινωνήστε με φίλους, χαρείτε και διασκεδάσετε μέχρι πρωίας. Είναι μια πολύ καλή χρονική περίοδος να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Προσοχή στα έξοδά σας, γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα. Όσο για την αισθηματική σας ζωή, εκεί περνάτε μια όμορφη φάση με κατανόηση και αγάπη. Όσο για τους αδέσμευτους, όλο και κάτι σας επιφυλάσσει ο φτερωτός θεός…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα άστρα θα σας γεμίσουν με αναστολές και συναισθηματικές ανασφάλειες. Αποφύγετε οποιαδήποτε επένδυση ή σημαντική οικονομική–επαγγελματική συμφωνία, εάν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για την ορθότητα των κινήσεων σας. κάντε μικρά και σταθερά βήματα.

ΖΥΓΟΣ

Θα δεχτείτε προτάσεις και θα καλυτερεύσουν οι σχέσεις με το τους συνεργάτες σας. Τα άστρα εύνοια στα επαγγελματικά με μια πρόταση προαγωγής που θα σας αιφνιδιάσει. Επανασύνδεση με έναν  σύντροφο σας από τα παλιά μπορεί να φέρει το πλανητικό σκηνικό στην πόρτα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια έξοδος με καλούς φίλους, θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει με ενέργεια. Κάντε και κάτι για τον εαυτό σας! Ευνοούνται  αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας. Και ξεκινήστε με την αναδιοργάνωση της κοινωνικής σας ζωής!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ψυχική κούραση που αισθάνεστε θα πρέπει να εκτονωθεί, για να μην σας δημιουργήσει άλλου είδους προβλήματα. Κοινωνικοποιηθείτε και χαρείτε ανάλαφρες στιγμές με αγαπημένα φιλικά πρόσωπα. Μια μικρή απόδραση θα μπορούσε να κάνει θαύματα στην ψυχολογία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα άστρα φέρνουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, κάτι που έτσι και αλλιώς είναι για σας συνηθισμένο αυτή τη χρονική περίοδο... Κάτω από αυτές τις συνθήκες, αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δείτε τα πράγματα με άλλη ματιά και δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κοστίσει σε χρόνο και ενέργεια! Αποφύγετε συγκρούσεις και εντάσεις. Είναι όμως ώρα να ξεκαθαρίσετε τις κοινωνικές σας επαφές, με το να απομακρυνθείτε από άτομα που σας απομυζούν. Προσοχή στις μετακινήσεις σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία θα σας συναρπάσει! Απολαύστε τις στιγμές και γεμίστε τις μπαταρίες σας. Για κάτι μονιμότερο όμως χρειάζεται αρκετή δουλειά και την απαραίτητη δέσμευση, ώστε να μπορέσει να επιβιώσει σε βάθος χρόνου. Είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο;

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being