Back to Top
ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 16 Αυγούστου 2019

Τα ζώδια σήμερα 16 Αυγούστου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας και να του δώσετε να καταλάβει ότι κινείται λάθος. Όσο για τους ελεύθερους, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και το βάλει στα πόδια το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η παρεμβολή κάποιου τρίτου δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να περιπλέξει χειρότερα τα πράγματα. Κάντε συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα και διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεκινήστε τη μέρα σήμερα με μια πιο υγιεινή διατροφή. Κόψτε όλες τις κακές διατροφικές συνήθειες και ιδιαίτερα παντός είδους καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά. Τις βραδινές ώρες προβλέπονται ευχάριτες κοινωνικές επαφές και πιθανές γνωριμίες ερωτικού ενδιαφέροντος…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή στην ένταση και τη νευρικότητα που θα σας δημιουργήσουν συνάδελφοι και προϊστάμενοι  σήμερα. Αποφύγετε λογομαχίες!!! Η αρνητική επίσης στάση του συντρόφου σας ίσως σας γεμίσει με ανασφάλειες και άγχος. Κάντε υπομονή, τα πράγματα θα καλυτερεύσουν πολύ σύντομα.

ΛΕΩΝ

Ασχοληθείτε με την εργασία και τα οικονομικά σας κατά κύριο λόγο. Στις επαγγελματικές σας συνεργασίες επικρατεί ένταση που μπορεί να σημαίνει και κάποιο τέλος εποχής. Χαμηλώστε τους τόνους. Κάτι τελειώνει, κάτι καινούργιο όμως ετοιμάζεται να ξεκινήσει και χρειάζεται υπομονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις γιατί μπλοκάρεστε συναισθηματικά. Δώστε βάρος στη σωματική και στην ψυχική σας υγεία. Αποφύγετε να εκφράσετε την άποψη σας ή να ενεργήσετε βιαστικά! Ενδεχομένως να προκύψουν οριστικές ρίξεις και να το μετανιώσετε αργότερα.

ΖΥΓΟΣ

Μην κουράζετε το νευρικό σας σύστημα και βρείτε διεξόδους εκτόνωσης. Οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες μπορεί να επιτευχθούν εύκολα σήμερα. Η μέρα είναι ευνοϊκή να συζητήσετε τις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθάνεστε την ανάγκη να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες  οικογενειακές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Σκεφτείτε με σοβαρότητα τη δουλειά σας και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Θα βρεθούν καλύτερες λύσεις τις επόμενες μέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νομικά και φορολογικά θέματα σας προβληματίζουν. Προσέχετε μην κάνετε λάθη από κεκτημένη ταχύτητα στον εργασιακό σας χώρο.Οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πιθανόν να αυξηθούν. Ζητήματα υγείας κάποιου δικού σας προσώπου είναι πιθανόν να σας ταλαιπωρήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα θα είναι γεμάτη υποχρεώσεις και ένα κλίμα απαισιοδοξίας. Επανεξετάσετε θέματα εργασιακά από το παρελθόν. Μη χάσετε την ευκαιρία να εκδηλώσετε την αγάπη σας στο σύντροφο της ζωής σας. Προσοχή όμως στα οικονομικά σας! Κάποιες καθυστερήσεις στον τομέα αυτό θα σας πιέσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός σας κατακλύζει σήμερα! Δεν αποκλείεται να δημιουργήσετε ένα καινούργιο ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον εσείς οι ελεύθεροι. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με προσοχή.

ΙΧΘΕΙΣ

Κινηθείτε με δυναμισμό κατά την σημερινή μέρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε απρόσεκτοι. Με υπομονή και θετική στάση μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε δυσκολία, είτε αυτή αφορά τον επαγγελματικό τομέα, είτε την προσωπική σας ζωή! Οι μέρες είναι απατηλές και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σας.

πηγή: alindakanaki.gr

Well Being