Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 12 Αυγούστου 2019

Τα ζώδια σήμερα 12 Αυγούστου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Ενδέχεται να νιώθετε μόνοι και απογοητευμένοι από τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις ή από τον χώρο που εργάζεστε και τα καθήκοντά σας. Υπάρχει έντονα το ενδεχόμενο για ρήξεις, αρκεί να ελέγχετε εσείς την κατάσταση και όχι η κατάσταση εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέρα ευνοϊκή, ώστε να λυθούν παρεξηγήσεις στον χώρο της εργασίας σας. Κάποιο έργο που έχετε κάνει αρχίζει να αναγνωρίζεται. Η κοινωνική ζωή είναι κάτι που σας πηγαίνει σήμερα. Προσοχή όμως μην παρασυρθείτε με σχόλια και ίντριγκες τρίτων. Αν καταλάβετε ότι γίνονται εις βάρος σας, δείξτε αδιαφορία και ανοχή. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα άστρα οφείλεται η ψυχολογική πίεση που νιώθετε από τον ερωτικό σας σύντροφο ή κάποια ανεκπλήρωτη ερωτική επιθυμία. Προσέξτε να προστατέψετε τον ψυχικό σας κόσμο και μην είστε απαισιόδοξοι. Επίσης, μην επεμβαίνετε στον ψυχικό κόσμο των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο δεσμός σας, σας δίνει ικανοποίηση, στα επαγγελματικά σας πιάνετε τους στόχους σας με τις ικανότητες σας, τα οικονομικά σας όμως δεν βελτιώνονται. Αντιθέτως θα βρεθείτε «ακάλυπτοι» αν σπαταλάτε αλόγιστα. Με λίγη υπομονή θα βελτιωθεί και αυτός ο τομέας.

ΛΕΩΝ

Θα κουράσουν τον ψυχικό σας κόσμο οι υποχρεώσεις του σπιτιού σας και οι απαιτήσεις των δικών σας. Κάντε υπομονή, διαβάστε ένα βιβλίο, αύριο θα είναι μια καλύτερη ημέρα. Θέματα αγοραπωλησίας ή υπενοικίασης σπιτιού κρύβουν προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δείξτε στον σύντροφο σας σήμερα το καλύτερο σας εαυτό και δεν θα το μετανιώσετε. Οι καλλιτέχνες ευνοούνται να εκφράσουν ελεύθερα για το πιο ιδιαίτερο δημιούργημα τους σήμερα. Θα αντιμετωπιστείτε από τους άλλους με ευγενικά και καλοπροαίρετα συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ

Θα νιώσετε καταπιεσμένοι λόγω κάποιων εμποδίων ή καθυστερήσεων που παρουσιάζουν οι δουλειές σας. Κάποιοι ίσως αργήσουν να εκτιμήσουν το έργο σας. Το πνεύμα το ημερών σας κάνει να μην βλέπετε καθαρά την οπτική γωνία του άλλου. Μην νιώθετε διαρκώς ότι είστε οι μόνοι αδικημένοι.

Η υπομονή πάντα αμείβεται, μην πιέζετε τις καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα άστρα σας βοηθούν να έχετε σωστή και καθαρή κρίση των γεγονότων και να είστε πιο επιφυλακτικοί και συνεργάσιμοι. Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να πείσετε τον ερωτικό σας σύντροφο, ότι παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει η  σχέσης σας, αξίζει να συνεχιστεί, βάζοντας γερά θεμέλια. Απολαύστε μια ευχάριστη ερωτική βραδιά!!!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εργασιακά θέματα βρίσκουν τον δρόμο τους. Οι ιδέες και το έργο σας σιγά-σιγά εκτιμώνται και αυτό σας δημιουργεί ικανοποίηση. Μειώστε την ενεργητικότητα σας σήμερα και μην κάνετε πολλά πράγματα παράλληλα, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της υπερκόπωσης. Φροντίστε τον εαυτό σας και ασχοληθείτε μόνο με τα επείγοντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η υιοθέτηση εγωιστικής συμπεριφοράς στην επιδίωξη των στόχων σας θα σας δημιουργήσει σε αδιέξοδα. Μην απογοητεύεστε, γιατί ο φόβος είναι μόνο μέσα στο μυαλό σας… Στα αισθηματικά σας, ο ερωτικός σας σύντροφος δεν έχει μάτια για άλλον. Εμπιστευτείτε το και φτιάξτε μια υπέροχη ερωτική ατμόσφαιρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το ταίρι σας περνάτε αρμονικές στιγμές, στον επαγγελματικό τομέα όλα πάνε ρολόι, αν έστρωναν και τα οικονομικά σας θα ήταν τέλεια… Που θα πάει, κάτι θα γίνει και σ’ αυτό τον τομέα… Προσοχή ωστόσο στην υγεία σας. Κυκλοφοριακό, αναπνευστικό, πεπτικό και αλλεργίες σας ταλαιπωρούν.

ΙΧΘΕΙΣ

Συζητήσεις, οργάνωση, στόχοι και θεμελίωση των προϋποθέσεων στον τομέα της εργασίας σας θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, γιατί καταφέρατε να υλοποιήσετε επιτέλους τη μελλοντική σας εξασφάλιση. Στα συναισθηματικά σας, κάποιο άτομο από το παρελθόν επιστρέφει ξανά στην ζωή σας για να μπερδέψει τους στόχους σας. Μην βιαστείτε να κινηθείτε…

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being